Ha már kívánsz, kívánj nagyot.
00? Azt sokan tudnak. Miért szürkülnél bele a tömegbe?
Menjél 1.51.000-át. Az pont egy ezreddel lenne jobb mint az enyém.
De én nem bánnám.
a közeli képek, a box, meg dijkioszto meg vacsoraképek élvezhetöek de szerintem evvel a kamerával fölösleges többszáz pályaképet csinálni mert a 4 miliméteres motoros még magát sem ismeri meg nemhogy élvezhetö lenne
ahhoz vagy jo zoom vagy teleobjektiv és jó kéz ami tudja követni a 250 el érkezö motort
A Svéd Openben ö volt a jobb, a Crazy Old Man Cup ban meg én, ugy beszéltük emg hogy risztelünk a hatalmas pénzdijazáson
köszi a dicséreteket, várom a 25.-két
lenyomtad Zacsit? Az szép.. vagy bedrogoztad őt... Mindenesetre gratula mindenkinek a szép eredményekért! Ügyesek voltatok! Az olaszokat meg majd oktatjátok a H ringen..
Március 23-án kedden este 19.30 Gokart Endurrance 3 órás program
3 órára a miénk a leghosszabb fedett pálya a Material Centerben találhato G1 Kart Center, Robert Károly krt 54 mélygarázs
Amig a legtöbb helyen 20 másodperc körül van a fedett pályák pályacsucsa, itt kb 32 mp, tehát nem nyulfaroknyi pálya. http://www.g1kartcenter.hu/
A lebonyolitás ismét a bevált koncepcio:
Minden csapat 4 föböl áll és minden csapat összsulya minimum 300 kg kell hogy legyen. Mérlegelés a helyszinen történik.
1. Mindenkinek egy teljes menet pályaedzés, megismered a pályát ez 4 menet egymás után
2 utána kvalifikácios versenyek következnek, nem rajtrácsról, hanem az óra ellen versenyeztek tehát köridök döntik el a végeredményt. Minden csapatbol az átlag köridö kerül a rajtkockára
Ezzel elmegy kb másfél óránk
A verseny maga másfél órás lesz. Csapatonként minimum 11 db cserét kell végrehajtani a verseny alatt, fejenként minimum 3 vezetést jelent, de lehet több is ha a csapat ugy akarja.
1 csere kihagyásáért a büntetés 1 kör hozzáadást jelent a végelszámolásnál.
A részvételi dij 8000 ft ezért a jelentkezést kérem komolyan venni, Max 32 versenyzö, utána várolista
Jelentkezni csak ezen a linken lehet, ÉS NEM CSAPATONKÉNT HANEM MINDENKI EYESÉVEL, A MEGJEGYZÉSBE BEIRHATOD A CSAPAT NEVÉT HA VAN MÁR CSAPATOD
itt a forumon is felirhatod magad, de a forumlista csak tájékozodásra van: http://compaya.hu/motorosok/re...
Van itt vkinek tapasztalata symbian s60-as szoftverű telóra telepíthető RaceChrono (GPS alapú köridőmérő + telemetria + statisztika) progival? Vagy vki használta már élesben mondjuk a Ringen?
Svéd! A videó ok, én speciel az LGT-t is szeretem.De nem lehetne, hogy a zenei aláfestést a HOME VIDEOK-hoz használj? Vagy attól félsz meghaljuk, hogy nem forgatod le a motort?
00? Azt sokan tudnak. Miért szürkülnél bele a tömegbe?
Menjél 1.51.000-át. Az pont egy ezreddel lenne jobb mint az enyém.
De én nem bánnám.