Nem volt olyanom sosem. De hasonlókat hallottam róla. Bár a nagyok aztatatat mondják, hogy az SC sem csúszik annyira mint azt mi gondoljuk. Elindul egy bizonyos ponton de azután betapad mint állat. Én nem mertem megnézni ezt. De ha azt nézzük, hogy az olyan "tehetségtelen" versenyzők mint Rizi vagy Juhász D mit mennek vele az azért jelent valamit.
Szerintem.
A 208-at próbáltam mert az volt gyárilag a motoron. Én hamar megszabadultam tőle.
A többi annál csak jobb lehet. De sajnos a különbségben nem tudok segíteni. Ha látod valahol Brian-t kérdezd meg tőle nyugodtan.
ugyan már miröl beszélsz
menj csak le a link aljára és látod hogy január 30-31 és február elsején már pályázó idö van, árnyékban 18 fok!, högutát fogunk kapni vazz http://www.accuweather.com/wor...|PT|PO009|PORTIMA
O&metric=1
változni fog.tudomásom szerint 25.000.-lesz egy nap
de vehetsz 5 vagy 6 alkalmas bérletet is
5 alkalom 90.000.-
6 alkalom 105.000.-
info@palyamotorozas.hu címre írsz, akkor tudod ott intézni a rslzleteket.
alkalmak nincsenek időponthoz kötve. A plasztik kártyán azt a napot lyukasztják ki amin részt veszel.
sőt a kártya névre sincs írva
Csak időpen jelezd ezt az igényt, mert ezek a lehetőségek fogynak
Sonáj felbuzdítása miatt,Félsvéd által felruházott jogommal élve keresnék csapattársat a gokart endurance-ra,olyat aki dobogóközelben állna-ha csak annyi ideig amíg átnyújtja a helyezetteknek a kupákat
Kurta Úr jön-e?mert talán értelmesebb lenne egy csapatban lennünk mint egymást kidodzsemeznünk
Szerintem.
De ha esetleg a d211-hez hozzá tudsz jutni az veszett jó gumi.
Köszi!
A többi annál csak jobb lehet. De sajnos a különbségben nem tudok segíteni. Ha látod valahol Brian-t kérdezd meg tőle nyugodtan.
ic=1
serintem ide nem lehet hosszabb linket betenni, vagy csak nem értek hozzá
menj csak le a link aljára és látod hogy január 30-31 és február elsején már pályázó idö van, árnyékban 18 fok!, högutát fogunk kapni vazz
http://www.accuweather.com/wor...|PT|PO009|PORTIMA
O&metric=1
Kellene egy kis segítség:)
Mi a különbség a Dunlop D209 Qualifeir és a Dunlop D209GP között?
Esetleg D208GP? Melyiket ajánlanátok?
de vehetsz 5 vagy 6 alkalmas bérletet is
5 alkalom 90.000.-
6 alkalom 105.000.-
info@palyamotorozas.hu címre írsz, akkor tudod ott intézni a rslzleteket.
alkalmak nincsenek időponthoz kötve. A plasztik kártyán azt a napot lyukasztják ki amin részt veszel.
sőt a kártya névre sincs írva
Csak időpen jelezd ezt az igényt, mert ezek a lehetőségek fogynak
Kurta Úr jön-e?mert talán értelmesebb lenne egy csapatban lennünk mint egymást kidodzsemeznünk