3 órára a miénk a leghosszabb fedett pálya a Material Centerben találhato G1 Kart Center, Robert Károly krt 54 mélygarázs
Amig a legtöbb helyen 20 másodperc körül van a fedett pályák pályacsucsa, itt kb 32 mp, tehát nem nyulfaroknyi pálya. http://www.g1kartcenter.hu/
A lebonyolitás ismét a bevált koncepcio:
Minden csapat 4 föböl áll és minden csapat összsulya minimum 300 kg kell hogy legyen. Mérlegelés a helyszinen történik.
1. Mindenkinek egy teljes menet pályaedzés, megismered a pályát ez 4 menet egymás után
2 utána kvalifikácios versenyek következnek, nem rajtrácsról, hanem az óra ellen versenyeztek tehát köridök döntik el a végeredményt. Minden csapatbol az átlag köridö kerül a rajtkockára
Ezzel elmegy kb másfél óránk
A verseny maga másfél órás lesz. Csapatonként minimum 11 db cserét kell végrehajtani a verseny alatt, fejenként minimum 3 vezetést jelent, de lehet több is ha a csapat ugy akarja.
1 csere kihagyásáért a büntetés 1 kör hozzáadást jelent a végelszámolásnál.
A részvételi dij 8000 ft ezért a jelentkezést kérem komolyan venni, ha többen megint nem jönnek el akkor ez lesz az utolso verseny helyszini fizetéssel
Max 32 versenyzö, utána várolista
itt van a leirás:
Gumimelegitö csoportos vásárlás
2,5 évvel ezelött volt már ugyan egy gumimelegitö vásárlás, de akkor kimondottan az elérhetö legjobb ár volt a cél, azóta már tudjuk hogy érdemes picit odafigyelni a minöségre és nem feltétlen Kinábol kell vásárolni. A német racer forumból megtudtam hogy a TTSL johirü gumimelegitöit Cseheknél gyártják és a cseh gyártó saját néven is forgalmazza mint Tyrex. http://www.tyrex.cz
Természetesen azonnal irtam a cseh gyártónak és kértem egy ajánlatot 10 darabra. A fent már leirt honlapon megtaláljátok ti is hogy az alapmodel ára kb 75.000 lett volna, a profi modell (ez 60 és 80 fok között állithato) ára kb 84.000 lett volna
De csoportos vásárlásnál a következö árakat kaptam:
Tyrex standard: 60.000 ft
Tyrex profi: 68.000 ft
választhato szinek: kék - piros - fekete
Azota az elsö kör rendelése (13 db) le is lett szállitva, most közkivánatra indul a második kör
Tompi!
Remélem kész lesz a blokk.Viszel tartalékot? Azért 1 frissen összerakott motornak mindjárt 1 pálya? Vagy a Tomi,Henzsi,Moshe trió intézi a járatást.
Amúgy lógnak már a jégcsapok az orrodról?
Tegnap néztem, a keliti part megremegett bele, hogy otthagytad őket.
Én már jelentkeznék is erre a nemes feladatra. Szivesen fizetnék egy kis gumzási lehetőségért.
Majd ne felejtsd el, hogy én voltam az első regisztráló erre a pályanapra.
Jó dolog a bérlet de attól tartok, hogy nem minden rendezvényen tudok ott lenni , és annak meg nemsok értelme van, hogy megveszem 7 alkalomra, és csak 4-5-ször tudok ott lenni. Jah a sima napi ár változik idén, vagy marad a 20ezer?
Tompi!
Remélem kész lesz a blokk.Viszel tartalékot? Azért 1 frissen összerakott motornak mindjárt 1 pálya? Vagy a Tomi,Henzsi,Moshe trió intézi a járatást.
Amúgy lógnak már a jégcsapok az orrodról?
Tegnap néztem, a keliti part megremegett bele, hogy otthagytad őket.
Beszéltem Rezsöbával
idén nem változik a pályanap ára, 13500 ft
Azt mondta marad a 3x30 perc
A DT a 2 edzés helyett 3x25 perc edzést fog tartalmazni és azt igérte hogy egy napon belül lesznek az edzések és a verseny
A Balatonring csak 2011 ben lesz hasznositva tehát a MotoGP szeptemberi versenye után sem lesz rendezvény idén, ugyanis akkor lesz a pálya befejezve, a GP alatt spanyolbol hoznak valoszinü mobil tribünöket és talán a sajtoközpont is hatalmas sátor lesz.
De ha ügyesen lobbizik akkor talán rá tudja venni a tulajdonosokat hogy a pályát fel kellene gumizni és akkor talán feljuttathato csak-csak valami rendezvény
3 órára a miénk a leghosszabb fedett pálya a Material Centerben találhato G1 Kart Center, Robert Károly krt 54 mélygarázs
Amig a legtöbb helyen 20 másodperc körül van a fedett pályák pályacsucsa, itt kb 32 mp, tehát nem nyulfaroknyi pálya. http://www.g1kartcenter.hu/
A lebonyolitás ismét a bevált koncepcio:
Minden csapat 4 föböl áll és minden csapat összsulya minimum 300 kg kell hogy legyen. Mérlegelés a helyszinen történik.
1. Mindenkinek egy teljes menet pályaedzés, megismered a pályát ez 4 menet egymás után
2 utána kvalifikácios versenyek következnek, nem rajtrácsról, hanem az óra ellen versenyeztek tehát köridök döntik el a végeredményt. Minden csapatbol az átlag köridö kerül a rajtkockára
Ezzel elmegy kb másfél óránk
A verseny maga másfél órás lesz. Csapatonként minimum 11 db cserét kell végrehajtani a verseny alatt, fejenként minimum 3 vezetést jelent, de lehet több is ha a csapat ugy akarja.
1 csere kihagyásáért a büntetés 1 kör hozzáadást jelent a végelszámolásnál.
A részvételi dij 8000 ft ezért a jelentkezést kérem komolyan venni, ha többen megint nem jönnek el akkor ez lesz az utolso verseny helyszini fizetéssel
Max 32 versenyzö, utána várolista
Jelentkezni csak ezen a linken lehet
http://compaya.hu/motorosok/re...