Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyári idomon van valami amit javítani kéne akkor bátran szóljon. Ezek mellett fényezést is vállalunk nem csak idomra hanem felnire is.
a legturásabb gumi lehet jo, a sportos tura már tuti nem, az igazi tura gumi, annak van legalacsonyabbra kalibrálva az üzemi hömérséklete
de az esö gumi még annál is jobb, ha nem egykeréken jösz ki a kanyarbol akkor kibir egy órát, gondolom
Nem vagyok nagy gumiszaki, csak hallottam, hogy egy bizonyos hőmérséklet alatt, jobb az utcai gumi, mint egy pályagumi, aztán meg kitudja. A pilot powerről hallottam, hogy hidegben is egész jól működik, de sztem abból is a 2ct, mert azért kell a puhaság, hogy fogjon az oldala is. Személyes vélemény, aztán lehet hülyeség.
Kedves LX!
Ne vegyél rá mérget! Még itthon vagyok 2 hétig, illetve az Ati-val ma este készülök a Holland határra trélerrel. Úgyhogy 2-3 napom még maradt az életből. Mikor vissza érünk az M0.-on kiugrok a kocsiból remélem lesz még hó. Oda meg a Csilla értemjön.
Gratulációóóó? Mihez? Ahhoz hogy egy embert aki gördeszkával közlekedett, meg egy másikat aki tolókocsival gurult körbe pályá megelőztél egy trolival? Meg ahhoz, hogy rommá tuningolod a motorodat, így jövőre már open-ben sem indulhatsz?
Te Klórozott, betiltott gáz( klímás vagyok, bocs)!
Ne akarj velem újjat húzni...... Én is bírlak, pedig a decemberi bulin részegen olyanokat mondtál, hogy szép vagyok ,meg tetszem, meg hogy te kétéltű vagy.. De én emiatt nem itéllek el Mi a fa...ért nem alszol ilyenkor?
most is az van fent... HH Contival, én Metz-zel megyek... tényleg jó!
érdekes, mert nem melegszik 20-25 fok fölé, de piszkosul tapad így is. Szakadó esôben 3 fokban simán lehet egykerekezni vele... nyáron biztos megyek pályára vizen is....
Köszönöm a gratulákat, ezek vazze villanygokartal nyomják, elösször azt hittem, hogy szar, de nem, a feeling más, sokkal jobban indul el, de azért az igazi élmény, amikor a benzinszag is van a levegőben.... A pálya nem volt rosz, elég technikás, de a gokartok már kaptak rendesen, egyszer tudtam menni egy jobbal, azzal mentem a 7. legjobb időt itt a pályán...mondjuk 2. felmenetelre, úgy hogy onnan nem kellett sor
ban álni, mert elismerték a tehetséget......
Tényleg hiányzik egy két motoros fasz otthonról, de az vigasztal, hogy májusra már úgy is unni fogom az összeset.....
Drága svéd barátom...veled nem fogok meccselni, mert most beszéltem a tompa tomival, és várhatóan a 103 lóerős motorom 128-130 Le lesz, tehát akkor látsz ha lekörözlek
Az viszont igaz, hogy ezek itt Vegasba nem normálisak, a szállodám 2. emeletén van a mini velence, értsd gondolával, csatornákkal vizzel meg minden.....komlett hülyék, veszi a maszkokat , mintha a karneválon lennének...megnézem nincs-e gondolaverseny.....
Alex ha esetleg Miamiba leszel a héten v. jövő héten összefuthatnánk
apropo esögumi
ha valakinek télviz idején is motoroznia muszály itthon utcán akkor az esögumi a legalkalmassabb ebben az idöben, ez keményedik meg a hidegtöl a legkevésbé, természetesen alacsony nyomással javasolt
Megrendeltem végre a Portimaoi hotelt, belsö medencével és wellness osztály, büfféreggeli inklusive
Szállitást kifizettem tegnap Golyonak
Idöben szállitsátok Golyo mühelyébe a vasat a cuccal
a repülöjegyet amiket mindenkinek elküldtem, nyomtassátok ki
utlevelet jogsit ne felejtsétek itthon
esögu
mit is hozzatok, inkább legyen nálad és ne legyen rá szükség, minthogy emiatt ne jusson neked a szép Svéd Open Portimao 2010 cimü kupákból (természetesen viszem a Svéd Open Jerez 2010 kupákat is)
akinek már nincs ideje esögumit vásárolni, vagy kizárolag a versenyre menne fel esöben annak tudok adni használt esögumit párban 20.000-ért, ma csináltam róla képeket:
Mi lehet ennek az ára magyarországon?