Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Kis teljesítményű Supermoto-val hol érdemes megismerkedni a pályázással? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Pancsiring hétvége Power Up, lehet csatlakozni, kontakt: Fabio Bargagna http://www.powerupzone.com/ind...
holnap ki jön pannoniára? Dunlop slick vagy valami N-tech szerűsége nincs valakinek sürgősbe?
jogos
leakadtam sajnos, a motoromat rakosgattuk , de már kész
reggel átnyomom a képeket, a melós gépen gyorsabb a feltöltés
Hali. Már nagyon kiváncsi vagyok a fényképekre. Nem akarlak sűrgetni de mikor lesz már...... .............
35000Ft
Hi, itt vagyok!
Nah, szóval: nem...
Ha megveszem az idomot 40-ért, lövök hozzá egy plekót 10-ért, kijavíttatom az idom hibáit 10-ért, és le is fényeztetem mondjuk egyszínűre 20-ért, akkor az 80 pénz. Pont annyi amennyiből az SPcomposite, vagy a Pascalplast ÚJ idom is megvan... Vagy e-bay-ről 250 USD körül, és AlexCBR behozza fillérekért...
Ennek fényében újabb ár esetleg...?
Háááát................................lehet, hogy nem.
Nem ilyen árra gondoltál?
40.000Ft! A tankborítás is benne van, de a plexi nincs.
Grat. mindenkinek. Kösz Tomi a beszámolót!

LX
köszi Dave
vifil kosztet?
Itt lesznek a képek. Kb ugyanannyira sérültek.
aha, érdekel.
mennyire törött, kb. mint a Borsos Gerié volt?
küggyé képet!
Szia!

Van még egy garnitúra. Kicsit sérült a jobb oldala de javítható. Nincs törve. Ha érdekel küldök képet.
Ok
papa, írj fel engem is és akkor már 3-an vagyunk!
Nekem amúgy nem sürgős. Kb. 1 hónap múlva lesz aktuális az olajcsere. De ha van előbb, az se baj.
Jó lenne ha többen "összeállnátok" mert csak nagyobb kiszerelésben tudok rendelni,ami úgy néz ki,hogy minimum 12Liter ami egy karton.Vagy 4db 4 literes doboz.Eddig Lucky és Pred is jelezte hogy kell nekik tehát menni fog.De leghamarabb péntekre lenne csak.
Kivéve a hálivúdi rocksztárok multimilliomos életét élő rákkendroll versenymotorosokat!
meg puhapöcsű mind!vagy tévednék?
tudom!remélem nekem csak 3!

Tudod a bankárok máshogy számolnak. Itt 2X2 sohasem 4!
ideadol nekem 7ezret literenként én meg elhozom neked! na most látom lelki szemeimel h előkapod óriási asztali rózsaszinű számológéped(a4-es méretű)és vadul számolsz h ez így neked miért is gyanus!