Felhívást szeretnék intézni minden pályamotorozást szerető motoroshoz!
Gyűjtést rendeznék.
Mégpedig olyan környezetkárosító spray-re, amit a levegőbe juttatnák és ezáltal károsítva környezetünket elősegítenénk az üvegházhatás minél hamarabbi bekövetkezését. Igy tovább tartana a pályaszezon.
A hozzájárulásotokat a következő bankszámlára legyetek szivesek átutalni: .........................
A 125-ös Európa-bajnok Győrfi Alen, a 2008-as világbajnokság utolsó versenyén Valenciában, a Tóth csapat színeiben lép pályára. Alen szerda este érkezett meg Spanyolországba és ma reggel kilenckor már az első megbeszélésen is részt vett a szerelőkkel a Toth boxban.
Szurkolok neki! Remélem sikerül neki valami jó eredmény!
Az üvegnek nagyon magas az olvadási hőmérséklete, a mátrixanyag meg poliésztergyanta(hőre keményedő), aminek valahol 200C felé jár a bomlási hőmérséklete. A gyári hőre lágyuló ABS műanyagból fröccsöntött idom hamarabb olvad el, minthogy ez "égni" kezdjen.
Ha 200 fok fölé hevül már a műanyag(?), akkor nem szóltam.
Aha gondoltam rá. Már be is szereztem, ugyan olyan anyag mint a gyári idomba van az a kis darab. végig lesz az aljába festés után nehogy nekem a piros lámpánál elkezdjen olvadni alattam a motor Meg az elejénél kivágtam egy darabot hogy kapjon egy kis levegőt. így valahogy
Gyűjtést rendeznék.
Mégpedig olyan környezetkárosító spray-re, amit a levegőbe juttatnák és ezáltal károsítva környezetünket elősegítenénk az üvegházhatás minél hamarabbi bekövetkezését. Igy tovább tartana a pályaszezon.
A hozzájárulásotokat a következő bankszámlára legyetek szivesek átutalni: .........................
link
http://exposureroom.com/member...ácsi15.aspx/ass
ets/c591055e871f46f8a7a7b74b2a7c27ed/
wilsonmotorsport-on már fennt lesznek este, remélem, még ügyködök a szombati képeken
nagyon sok van
Mikor lesznek fent az R-szériás képek?
Szurkolok neki! Remélem sikerül neki valami jó eredmény!
Az üvegnek nagyon magas az olvadási hőmérséklete, a mátrixanyag meg poliésztergyanta(hőre keményedő), aminek valahol 200C felé jár a bomlási hőmérséklete. A gyári hőre lágyuló ABS műanyagból fröccsöntött idom hamarabb olvad el, minthogy ez "égni" kezdjen.
Ha 200 fok fölé hevül már a műanyag(?), akkor nem szóltam.
Üdv.: Géza
mikor töltöd fel őket?