Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos futóműbe nagyon nem vagyunk ott. Mi egész évbe nem állítottunk semmit. Már beállítva kaptuk meg a dolgokat zupin-tól. Nekem Magda Ati segített egy kicsit állítani az elején mert az nekem gyári volt a hátul egy hyperpro volt nekem, sokan lefikázták de nekem bejött. Akit tudok ajánlani azok déczi-ék a www.ohlins.hu tudod megnézni a honlapjukat. Megvan még a pályidom 60000-ba odaadom kompletten plexivel tanktakaróval.
nem a f..szt! tényleg nagy állat vagy!eltünik alattad a motor! 1.57 az mocskosul keményen jó!én a féktávon hisztizek mer asszem h nem férek be,próbálok énis beesni mintha az életem függne töle de hát ezekszerint még punci vagyok!viszont így már tudom h 100 kilo fölött is lehet 2 percen belül menni,óóó.....ez sokat segít kis butkus fejemnek!
Tomi, Moshe!

Először is grat az eredményekhez.
Én 08 és 12 közötti időket megyek (konstansan 2:10-eket), viszont szeretnék kicsit tekergetni a futóművön. Tudtok ebben segíteni?
Jah és még mindig érdekel a pályaidom!
Grúzok szeretnek halózni
zsir...
en meg pont forditva kigyorsitasnal elore tolom a testem ugy jobban erzem mikor csuszik de mindenki maskep motorozik en peldaul le se tudom rakni a terdem nem tudom miert lehet a ysir miatt
elől marad kb 1 centi még a telon ,ennyi kéne a kopphoz!kicsit álígattunk rajta,mert ezelőtt lekoppant!most jobba gumikép is,kigyorsításnál hátratoloma nagy seggem akkor ugy érzem jobban letapad.
Hát tényleg nem sokat beszéltél!
ja azt hozza teszem hogy hatul ohlins gatlom van elol zupinek megcsinaltak a sulyomra ez is segit sokat...
a sulyal az a gond hogy kigyorsitasnal csuszkal de ha megprobalod inkabb tempoval beesni a kanyarba ugy jobb csak arra kell vigyazni lapon elso feket csak finoman...
huuu ez komoly volt kepzeld utana a motorokat kellet bepakolni ketten mentunk haza tomival nem sokat beszeltem
moshe!

Hogy tetszett a verseny utáni áttétel?
köszi!akkor nem kell siránkoznom a 110 kilommal meg a 2.05-el!mégis csak velem van a gond!még h nem lehet többet menni ezzel a sulyal!most beégtem!
azt irtam 2.00 biztonsagosan 1.57nal mar hmmm
elol 2vel kisebb hatul 1el nagyobb....
Köszönjük szépen BércziDave! Jövőre is versenyzünk, új 2009-es R1-el.
Moshe szerénykedik! 1.57-et ment!
ja...hát ez vad!akkor is a reakcio ugye"kurvaanyád"ez azért erős!
Predinek:
A Zsolti esése után lassan jöttem ki a boxba. A jobbos kanyarból kb a közepéig "sodródtam" és onnan egyenesen a kijárat felé mentem. Kiraktam a lábam jobbra, de valószínüleg túl későn, mert a srác külső íven akart elmenni és nekem jött. Sajnálom, de nem vettem észre. Hát ez van.
baker!125 és 2.00!az szép!milyen áttételed van?
hétvégén probáltam ki idömérön a dunlopot és szerintem a hátsó gumi az nagyon jo lapon is jobban lehet huzni a gázt de az elsö gumi nem tetszik mert a kanyar bejratánál pattog és azt érzed kész dobod....nem éreztem olyan biztonságosnak de lehet hogy az elsö fútómüvet be kell álitani hozzá és ugy jo volna!de eddig a pirelli slick nálam a nyerö 125kg vagyok plusz a ruha és 2:00alatt tudok menni kockázat nélkül!érzed mikor csuszik van idö vissza engedni!nem a kavics ágyba jössz rá hogy csuszik
FÖLDEÁKCSABA!
mi történt itt kakucson ezzel az anyázossal?elmondanád?cantring asszem!
Tényleg!
Tomi!

A köridődet az adatlapodon ne felejtsd el kijavítani!