Sajnos futóműbe nagyon nem vagyunk ott. Mi egész évbe nem állítottunk semmit. Már beállítva kaptuk meg a dolgokat zupin-tól. Nekem Magda Ati segített egy kicsit állítani az elején mert az nekem gyári volt a hátul egy hyperpro volt nekem, sokan lefikázták de nekem bejött. Akit tudok ajánlani azok déczi-ék a www.ohlins.hu tudod megnézni a honlapjukat. Megvan még a pályidom 60000-ba odaadom kompletten plexivel tanktakaróval.
nem a f..szt! tényleg nagy állat vagy!eltünik alattad a motor! 1.57 az mocskosul keményen jó!én a féktávon hisztizek mer asszem h nem férek be,próbálok énis beesni mintha az életem függne töle de hát ezekszerint még punci vagyok!viszont így már tudom h 100 kilo fölött is lehet 2 percen belül menni,óóó.....ez sokat segít kis butkus fejemnek!
Először is grat az eredményekhez.
Én 08 és 12 közötti időket megyek (konstansan 2:10-eket), viszont szeretnék kicsit tekergetni a futóművön. Tudtok ebben segíteni?
Jah és még mindig érdekel a pályaidom!
en meg pont forditva kigyorsitasnal elore tolom a testem ugy jobban erzem mikor csuszik de mindenki maskep motorozik en peldaul le se tudom rakni a terdem nem tudom miert lehet a ysir miatt
elől marad kb 1 centi még a telon ,ennyi kéne a kopphoz!kicsit álígattunk rajta,mert ezelőtt lekoppant!most jobba gumikép is,kigyorsításnál hátratoloma nagy seggem akkor ugy érzem jobban letapad.
a sulyal az a gond hogy kigyorsitasnal csuszkal de ha megprobalod inkabb tempoval beesni a kanyarba ugy jobb csak arra kell vigyazni lapon elso feket csak finoman...
Predinek:
A Zsolti esése után lassan jöttem ki a boxba. A jobbos kanyarból kb a közepéig "sodródtam" és onnan egyenesen a kijárat felé mentem. Kiraktam a lábam jobbra, de valószínüleg túl későn, mert a srác külső íven akart elmenni és nekem jött. Sajnálom, de nem vettem észre. Hát ez van.
hétvégén probáltam ki idömérön a dunlopot és szerintem a hátsó gumi az nagyon jo lapon is jobban lehet huzni a gázt de az elsö gumi nem tetszik mert a kanyar bejratánál pattog és azt érzed kész dobod....nem éreztem olyan biztonságosnak de lehet hogy az elsö fútómüvet be kell álitani hozzá és ugy jo volna!de eddig a pirelli slick nálam a nyerö 125kg vagyok plusz a ruha és 2:00alatt tudok menni kockázat nélkül!érzed mikor csuszik van idö vissza engedni!nem a kavics ágyba jössz rá hogy csuszik
Először is grat az eredményekhez.
Én 08 és 12 közötti időket megyek (konstansan 2:10-eket), viszont szeretnék kicsit tekergetni a futóművön. Tudtok ebben segíteni?
Jah és még mindig érdekel a pályaidom!
Hogy tetszett a verseny utáni áttétel?
A Zsolti esése után lassan jöttem ki a boxba. A jobbos kanyarból kb a közepéig "sodródtam" és onnan egyenesen a kijárat felé mentem. Kiraktam a lábam jobbra, de valószínüleg túl későn, mert a srác külső íven akart elmenni és nekem jött. Sajnálom, de nem vettem észre. Hát ez van.
mi történt itt kakucson ezzel az anyázossal?elmondanád?cantring asszem!
A köridődet az adatlapodon ne felejtsd el kijavítani!