Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! http://www.spcomposite.com/ . Valaki rendelt már tőlük idomokat? Milyen minőségűek?
Írtam Neked hogy van vonalam kinti motorokra hyperjó áron,amivel tusz pályázni.ha érdekel ez ,szólj,mert ugy látom ideje lenne lecserélned a mocit-mert lehet hogy mennél 1.49.et is csak Csabinak él ez !
Én Kakucsi rendezvényre gondoltam :-)
Ha Kawám lenne, én is a ZX-kupán mennék! :-)))
végül is csak a ringen lesz zx kupa.az semmi
Hali!

A köridőmérő hamarosan ismerni fogja az AIM típusú jeladók jelét is, mert akkora mákom van, hogy az is pont 56kHz-en muzsikál, tehát jó rá a szenzorom. Bregyó mondta, hogy Kecskeméten a GPT nem divat, viszont AIM az meg van kint.
Szóval Bregyó holnap ad egy AIM jeladót, szombat este (istenes szezon/melóvégi berúgás helyett ) megírom a szoftvert, azt vasárnap a versenyen kipróbáljuk.

Üdv.: Géza
csaba!
Propagálnád a terved itt is?
www.rsvforum.com
Van aki pályázna, van aki túrázna....
Én személy szerint épp keresztapa leszek
Vasárnap délután KAKUCS.
Remélem nem lesz semilyen rendezvény!
Többedmagunkkal 13 óra körül kimegyünk és mielőtt leesik a hó, adunk a mociknak, hogy jól elfáradjanak és egy jót aludhassanak télen :-)))
Mindenkit üzemmeleg, megtankolt motorral és feltöltött akkumulátoros kamerákkal várunk! :-)))
franc pedig reméltem hogy ott voltál Te jó képeket csinálsz
én csak a hungaroringen szoktam fotózni, nemtudom ki szokott az euroringen
hmm szóval senki nem tudja ki fotózott tegnap délután az euroringen?
jaja
Kawazöldre festd és akkor mehetsz ingyen a kawa napokon a hungaroringre :)
Jah. Akkor lesz egy olyan suzukim ami félig yamaha.
Mert csak vaklászol néha
hirtelen azt hittem egy yamaha!ennyi!még a suzuki felirat sem tudott ebben megzavarni hirtelen!
Na de miért yamahás? A 750-esnek szinte ugyan ilyen a festése csak nincs az oldalába az a csík. Nem értelek
Fejsd ki.
olyan lesz amilyennek te akarod hiszen a te motorod,de ez yamahás!
Ti hanyas csavarokkal raktátok fel az idomot vagy a gyári csavarokat használtátok?
Yamahás? Miért ?
Miért milyennek kéne lenni?
Jól néz ki, világosabba nem lesz olyan yamahás beütése. Árról szabad érdeklődni hogy kb mennyibe lesz a festés? mert én még mindig nem tudom hogy mennyiért fényeznek. 1 nagyon jó fényezőtől kaptam már ajánlatot (70-100 között) de soha az életbe nem adnék ki annyit egy pályaidom fényezéséért, mivel nem ér annyit maga az idom mint a fényezés lenne...
ez nagyon yamahás!
Egy festő ismerősöm csinálja majd. Az elképzelés meg van. Valami ilyesmi csak világosabb kékbe
hiho!
kérdésem volna srácok szokott e valaki fényképelni euroringen? és ha igen megtette ezt a mai nap folyamán?
ma pályáztam először és remélem meg lettem örökítve volt kint 2-3 fotós nem tom hogy sportmororon aktív e valamelyikük. egyébként innen volt valaki ma délután ott?
Semmi komoly kár nem keletkezett. Egy kis mattfekete a deknire, a kuplungkar visszaegyengetése és a moci olyan, mint új korában :-) Viszont a bal lábamon csúszott a gép és teljesen elkopott a csizmám bal széle (kilukadt). A bőrruha a seggemről fogyott el. De ezt egy kis POWER-TAPE-el orvosoltuk. Nekem semmi bajom nem lett :-)))
Ez is egy varia. Én azért estem, mert zsír új volt a guma. Valszeg a szélén volt formaleválasztó. (de lehet hogy pancser voltam, egyszerűbb másra kenni )gumistól mentem a pályára.
Nagy károd ugyi nemlett?