Írtam Neked hogy van vonalam kinti motorokra hyperjó áron,amivel tusz pályázni.ha érdekel ez ,szólj,mert ugy látom ideje lenne lecserélned a mocit-mert lehet hogy mennél 1.49.et is csak Csabinak él ez !
A köridőmérő hamarosan ismerni fogja az AIM típusú jeladók jelét is, mert akkora mákom van, hogy az is pont 56kHz-en muzsikál, tehát jó rá a szenzorom. Bregyó mondta, hogy Kecskeméten a GPT nem divat, viszont AIM az meg van kint.
Szóval Bregyó holnap ad egy AIM jeladót, szombat este (istenes szezon/melóvégi berúgás helyett ) megírom a szoftvert, azt vasárnap a versenyen kipróbáljuk.
Vasárnap délután KAKUCS.
Remélem nem lesz semilyen rendezvény!
Többedmagunkkal 13 óra körül kimegyünk és mielőtt leesik a hó, adunk a mociknak, hogy jól elfáradjanak és egy jót aludhassanak télen :-)))
Mindenkit üzemmeleg, megtankolt motorral és feltöltött akkumulátoros kamerákkal várunk! :-)))
Jól néz ki, világosabba nem lesz olyan yamahás beütése. Árról szabad érdeklődni hogy kb mennyibe lesz a festés? mert én még mindig nem tudom hogy mennyiért fényeznek. 1 nagyon jó fényezőtől kaptam már ajánlatot (70-100 között) de soha az életbe nem adnék ki annyit egy pályaidom fényezéséért, mivel nem ér annyit maga az idom mint a fényezés lenne...
hiho!
kérdésem volna srácok szokott e valaki fényképelni euroringen? és ha igen megtette ezt a mai nap folyamán?
ma pályáztam először és remélem meg lettem örökítve volt kint 2-3 fotós nem tom hogy sportmororon aktív e valamelyikük. egyébként innen volt valaki ma délután ott?
Semmi komoly kár nem keletkezett. Egy kis mattfekete a deknire, a kuplungkar visszaegyengetése és a moci olyan, mint új korában :-) Viszont a bal lábamon csúszott a gép és teljesen elkopott a csizmám bal széle (kilukadt). A bőrruha a seggemről fogyott el. De ezt egy kis POWER-TAPE-el orvosoltuk. Nekem semmi bajom nem lett :-)))
Ez is egy varia. Én azért estem, mert zsír új volt a guma. Valszeg a szélén volt formaleválasztó. (de lehet hogy pancser voltam, egyszerűbb másra kenni )gumistól mentem a pályára.
Nagy károd ugyi nemlett?
Ha Kawám lenne, én is a ZX-kupán mennék! :-)))
A köridőmérő hamarosan ismerni fogja az AIM típusú jeladók jelét is, mert akkora mákom van, hogy az is pont 56kHz-en muzsikál, tehát jó rá a szenzorom. Bregyó mondta, hogy Kecskeméten a GPT nem divat, viszont AIM az meg van kint.
Szóval Bregyó holnap ad egy AIM jeladót, szombat este (istenes szezon/melóvégi berúgás helyett ) megírom a szoftvert, azt vasárnap a versenyen kipróbáljuk.
Üdv.: Géza
Propagálnád a terved itt is?
www.rsvforum.com
Van aki pályázna, van aki túrázna....
Én személy szerint épp keresztapa leszek
Remélem nem lesz semilyen rendezvény!
Többedmagunkkal 13 óra körül kimegyünk és mielőtt leesik a hó, adunk a mociknak, hogy jól elfáradjanak és egy jót aludhassanak télen :-)))
Mindenkit üzemmeleg, megtankolt motorral és feltöltött akkumulátoros kamerákkal várunk! :-)))
Fejsd ki.
Miért milyennek kéne lenni?
kérdésem volna srácok szokott e valaki fényképelni euroringen? és ha igen megtette ezt a mai nap folyamán?
ma pályáztam először és remélem meg lettem örökítve volt kint 2-3 fotós nem tom hogy sportmororon aktív e valamelyikük. egyébként innen volt valaki ma délután ott?
Nagy károd ugyi nemlett?