Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sterimobbal? ? ? ?
ez egy jo 5let de én inkább kiveretem
De jössz geci,mert már ebből a ringlisből már nincs kiszállás
ááá én ezt már nem bírooooom,kiverem a faszom azt lefexem a gecibe

szerintem hogy el tudjak aludni a röhögéstől beveszek egy marék altatót és hogy nehogy túl bealudjak mellé dobok egy másik marék hashajtót
hát én ezt abbahagyom mert gyors halálom lesz.nem megyek veletek bulizni.kész vagyok
ez penge volt.zsanér vagy tesó.most köptem ki a tüdömből 15 év kátrányát.baszki,te nagyon hülye vagy
addig baszdki mig már nem kell röhögnöm
Te szereld ki a fánkot raklapra én meg elszállitmányozom nekije a Ducati,öööö Ducatóval
akkor add nekem ,átműtöm a kijelzőt oszt majd letörlöm a turót....biztos túró, genya?
6 kurva gombócot meddig eszel?
..de keró és közben felállsz mint a farkad a Dangelstől,vagy felállsz és úgy keró,mert elindúlt hozzám a Dangels
üzenőfalat megnéz én már megtettem a első lépést!
nem bír minket itthagyni........kő neki a fánk.isten bizony viszek egy mávos raklappal
UHH ,bazd meg,az gondoltam,hogy kinyújtod a térded,ááááááá,te idióta,megfulladok a röhögéstől,közben meg gombóc a torkomban és túrót köptem a laptopra.
Aztz hittem te már diannával átitatott párnával kényezteted a picsácskádat bazdmeg,erre itt koptatod a digitális papírt a beszövegeléseiddel,mennyémá aludni,addig mi kussolva pofázunk
kinyujtom a térdem.mé van más lehetőség?ha van érdekel.mondjuk ha előtte nyalni kell v.mit,vagy berakni valahová és csak ugy lehet felállni......
elviszem Dangels-t.hadd nedvesedjen.....mármint 14.-én
Figyi mán bazdmeg,te hogy a tetves gecibe állsz fel mikor kerózól?
ezennel bejelentem a visszavonulásom !kuss mindenkinek!
azért majd elküldöm Bendegúzt......... na csácsumi
az enyém meg szép lesz.mint egy uj traktor
Elrakom magam hónapra. jóccccakát mindegykinek...........
de bicska is kéne rá!
EZ NEKEM MÁR NEM új.amikor felraktam a 4.telin c. vidimet annyi ökör írt rá hogy azt hittem csősz vagyok vagy mi a fasz
az enyémre simán ennnnyi: SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, és alá rajzolok majd egy döglött lovat.