Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor viszont nekem is sikerült kétszer
ejha... ez nagyon faxa
döbbenet hogy csak akkor birt lekörözni mikor kiálltam féket pumpálnia depóba
szemre 2:55
Jöhetnek
Tudnál még rólam képet feltenni van még raktáron?
Remélem nem álló helyben dől
Ahhoz képest hogy tré voltam, a képet elnézve télleg tré voltam
Üdv!

Jelentem én is itthon. Fasza volt ez a mai nap!
Balu majd ha lesz időd a képeket küldd el légyszi a berikztl kukac hotmai.com-ra.
Ez amit feltettél jó lett
Amit a 3-ik képen műve a srác az valami döbbenet! Ekkorát nem is lehet dönteni. Szemre 1:48!
Én leszek úgynéz ki
Na megjöttem a, Honda napról. Hát jó furcsa napon vagyok túl. Első menetben kimentem legelsőnek. Küldtem neki mint a barom. Nem is ért utol senki. Akkor jött egy 2:12 meg pár 14-es kör. De nem voltam elégedett.
A csapat két aprilia-sa(Kenyér és Balusk) minden brembo és miegymás ellenére komoly fékproblémákkal küszködött. Balusk le is jött úgy elment a fékje. Azért az is lekörözésnek minősül. Ketten is elzúgtak a sikánba az egyikük csak a mentőben érezte biztonságban magát ezért le is intették a futamot.
Találkoztam pár veszélyes emberrel is. Egy 600RR-t a sikánban értem utol. Az utána következő balost vette 80-al. Gondoltam a jobbos előtt beszúrok neki. Erre belenéz a tükörbe összeszarja magát és megpróbál kivezetni a fűbe. Nem volt vicces. A következő pár menet eléggé nyugisan telt csak a hátsó gumimon volt egyre kevesebb minta. A nap végére félig slick gumi lett belőle.
Aztán jött egy csúnya jelenet. Utolértem egy másik ZX-10R-t.(Olyat mint a enyém.) Mentem mögötte egy kört. Minden kanyarból úgy gyorsított ki, hogy húzta a gumicsíkot a féktávokat is eléggé szűkre vette. Olyan 2:17-18-as kört ment. A hátsó lejtős egyenesben éppen féktávon beértünk egy SV1000S-t. (egyébként ismerős ült rajta) A kolléga már a féktávon bizonytalankodott. Először meg akarta előzni aztán meggondolta magát. Aztán a jobb törésből kijőve kívülről előzött én meg belülről. Hamarabb fékezett ezért nyugodtan befértem elé. Nem volt semmi vészhelyzet. A célrarában keményen betettem a gépet (magamhoz képest) majd ugye jött a célegyenes. Gondoltam lehet visszajön féktávon. Nem jött. 2-es kanyarban már piros zászló fogad. Hátra nézek és a másik Tizedes sehol. Megyek 100-al nem jön, nem jön. Aztán már a bokszutcába beérve láttam, hogy ott hever a célegyenes elejében. Kigyorsításon elment a hátulja. Persze minden haver azt hitte én vagyok. Az ismim mondta, hogy Ő már csak a szétrepülő roncsokat látta. Csúnyán megjárta szegény.
4 menet után rájöttem, hogy túlzottan befeszítem az ívbelső lábamat és ezért nem tudom lejjebb húzni a motort. Kicsit lazítva rögtön jött egy 2:12 de ez sokkal könnyedebben mint az eddigiek. Sajnos ez az egy tiszta köröm volt abban a menetben. Uccsó fordulóban a Koca megkért, hogy próbáljam meghúzni (nem úgy disznó banda! ). Mentem előtte 5-6 kört és mind a ketten elégedettek voltunk. Ő végig tudott mögöttem jönni és nekem sem kellet várni rá (persze az egyenesekben elspóroltam a gázt) mert ha én előztem akkor rögtön jött Ő is és nem tökölt. Olyan 2:18-as köröket futottunk. (szerintem)
Hát nagyjából ennyi. Voltak mókás emberek. Pl. aki kikerülte a beengedő bácsit és emiatt 2 kör után leterelték az egész csoportot. Nem is engedték vissza őket. Csak 60 ember szórakozását vágta haza.
Aztán megvártam még a merszes emberkéket. Viking Öccse marha jól küldi a Z750-el. Jövőre mindenképpen sportmotorra kell váltania.
Aki ma lőtt képeket egy rs 125-ről(fekete -fehér) megy egy Zxr-ről ami az adatlapomon van,megoszthatná velem Thx
Balus!
Ugye az én képeimet is elküldöd?
Tudod kell a beszarok fórumra
Jön valaki 26-án Pannonia-ringre?
Hy!
Nagyon jó volt a mai honda nap.

Balusk ha lehetne akkor én is kérném,hogy küld el emilben a fényképeket.
Elöre is köszi!
de ahz jó lenne:D ma a euroringen voltam... nem értem oda a hungaroringre...:(
hétfőn a melóhelyemen feltöltöm a DT-s képeket kategóriánként mert kurva sok képet csináltam!
a hétvégém rá fog menni mire emberi méretre kreálom őket! ezer kép ami használható
azt lehet bogarászni, akiket meg "ismerek" megkapják emailban!
a honda napos képeket is hétfőn töltöm fel, lett egy jópár de azok szarok lettek! na jó annyira nem , csak na, értitek a melóhelyen jó gyors a feltöltésem, itthon meg nem egy villám
honda napon kétszer elpuhult a fékem vazz, érthetetlen
Hát azért ma is voltak
vazz akkor én jobb vagyok nála
hali! persze hogy megkapod őket, jobb lett volna ha nem esel el
a motorod plexiét megtaláltad? valaki jó ráment
7végén elküldöm a képeket neked, meg persze brian-nak is az utóbbiakkal együtt !
gyurkesz nem itt esett el, pedig ő is meglenne