Csak, hogy tudd már a regisztráció indulásakor sem volt talán csak 1! Szerintem ki lett osztogatva a Hondások között. Gondolom zavarta őket, hogy több a gixi mint a horda.
nah én jövök ...sziasztok Márió vagyok... rsem van pályaidom elől dragon supercorsa hátul d207 és majd ki szeretném vinni pályára ami pl közelebb van békésmegyéhez...pl kakucsring .... ki mit ajánl + mikor? (hétvége vagy hétköznap)
Azt nem mondom, hogy elkészült, csak készült egy jeladó a köridőmérőhöz.
Hringen ezzel tudunk már tesztelni csütörtökön, hogy mire is elég 12 helyett 5db LED ha másképp hajtom ki őket, mint GPT-ék.
A dobozzal viszont esztétikailag én magam sem vagyok megelégedve.
A piros nyomógomb amivel ki/be lehet kapcsolni izléstelenül kiáll az egészből, és még ráadásul szar is, mert a 3.at cseréltem ki, és kontaktosak már újkorukban. Részemről az hullik a szemétbe, keresek helyette más típust.
A kódot úgy lehet átállítani, hogy egy csavarhúzóval le kell pattintani a fedelét, és alatta van egy 10-es kódkapcsoló.
A zöld LED pedig villog, hogyha éppen működik.
Egyetlen előnye, hogy akkora mint egy gyufáskatulya, de én akármeddig nézegetem nagyon koncentrálva akkor sem tetszik.
A másik lehetőség még a másik két képen látható áttetsző dobozka.
A kék jól néz ki a piros kifejezetten infra alkalmazásokhoz van. A méretei viszont nagyobbak: 100x50x21 mm
De cserébe beletennék inkább egy pár digites LED kijelzőt (olyat mint, ami az amcsi filmekben a bombákon van ) És néhány gombbal lehetne sokkal kényelmesebben belőni rajta a kódot.
Te vasárnap ki szoktál menni az esti motorozásra? Vagy akkor nem fényképezel csak nyílt napokon?
Nekem nagyon bejön a cucc!
Epedve várom a megvásárolható példányokat!
Üdv!
http://www.generalmechatronics...
A körök eltárolása még módosulni fog, mert jelenleg egyetlen "session" van és új induláskor törlődnek a körök.
Meg felteszem/elküldöm a jelenlegi használati utasítást hozzá. Csak egy kis szerkesztést igényel még, mert maradt benne pár hejjesirasí hiba.
Csütörtökön tesztelhetjük!
Üdv,
Brian
http://motor.honda.hu/palyanap...
Azt nem mondom, hogy elkészült, csak készült egy jeladó a köridőmérőhöz.
Hringen ezzel tudunk már tesztelni csütörtökön, hogy mire is elég 12 helyett 5db LED ha másképp hajtom ki őket, mint GPT-ék.
A dobozzal viszont esztétikailag én magam sem vagyok megelégedve.
A piros nyomógomb amivel ki/be lehet kapcsolni izléstelenül kiáll az egészből, és még ráadásul szar is, mert a 3.at cseréltem ki, és kontaktosak már újkorukban. Részemről az hullik a szemétbe, keresek helyette más típust.
A kódot úgy lehet átállítani, hogy egy csavarhúzóval le kell pattintani a fedelét, és alatta van egy 10-es kódkapcsoló.
A zöld LED pedig villog, hogyha éppen működik.
Egyetlen előnye, hogy akkora mint egy gyufáskatulya, de én akármeddig nézegetem nagyon koncentrálva akkor sem tetszik.
A másik lehetőség még a másik két képen látható áttetsző dobozka.
A kék jól néz ki a piros kifejezetten infra alkalmazásokhoz van. A méretei viszont nagyobbak: 100x50x21 mm
De cserébe beletennék inkább egy pár digites LED kijelzőt (olyat mint, ami az amcsi filmekben a bombákon van ) És néhány gombbal lehetne sokkal kényelmesebben belőni rajta a kódot.
LX
LX
honda napra énis megyek, motorozni