Így jár az aki ganyé böngészőt használ! Ha nem bírod az explorert, akkor legalább tisztességes(értsd ne nyílt forráskódú tákolt) böngészőre cseréld. Próbáltad Operával?
Az én böngészőmben (firefox2) csak a lejátszó 2/3-át tölti ki a kép széltében és össze van nyomva. Magasságban elnyúlik a kép. A sebességeddel nincs gond. Bár így mennék.
mit értesz az alatt hogy nyomott a kép ? van még két menet de ott még lassabb vagyok . 07-et azért tudtam menni! Gondolom nem rossz 13 honap kihagyás és egy gerincműtét után közel 50 évesen
RB26DET.
Köszi az infot de este 6ra már dogozóba kellett menni . Nem gond mert jövőhétre ugy intéztem hogy szerda este odaparkolok a ring elé a furgonnal és benne alszom . Reggel nyitásra ébresszetek kávé ücsi tibicsoki
Igen kapott, vettem egy Brand New-t hozzá még igy is fruttiért van csak Ohioból- New Jersey-be át szállitatom mert ott van Freight Forward company jóóó áron....
Na megáljatok csak cudarok, ha kész lesz a másik 08 -as Blade amit pályázni vettem ...az idomokat nem nagyon kell levennem róla mivel a tulaj porrá törte rajta...
igen, tervezem hogy megyek.. arról a gumiról nem nagyon tudok nyilatkozni.. én csak Dunlop-ot használok...
LX
Így jár az aki ganyé böngészőt használ! Ha nem bírod az explorert, akkor legalább tisztességes(értsd ne nyílt forráskódú tákolt) böngészőre cseréld. Próbáltad Operával?
yes-yes aprókavics és hjc ,a címem rocky820214@citromail.hu ha ide elküldenéd a képeket azt nagyon +köszönném meg persze bencének is!
Akkor sok sikert a köv alkalomhoz.
Köszi az infot de este 6ra már dogozóba kellett menni . Nem gond mert jövőhétre ugy intéztem hogy szerda este odaparkolok a ring elé a furgonnal és benne alszom . Reggel nyitásra ébresszetek kávé ücsi tibicsoki
Jó lesz nekem a M Pilot Power oda?Félek tőle...
Thx,üdv:B
Olyan mintha kapott volna az első villa is!
Remélem csak az én szemem csal!
Végre fennt vannak a képek a tegnapi napról!