miért ahhoz képest tök jól mentél de tényleg...
én qrvára képtelen vagyok előzni sajnos, mindig para van az iyen pályanapokon h mi van ha lekolbászol valaki az ívről
Ne aggodj, mivel az elso napom volt mega ringen ugyhogy csak kerestem az iveket. El is kottaztam a hatso sikan utan utani 3.kanyart. Nem ment nyelgaz4-ben, ohgyhogy nyirtam egy kis fuvet. 22-en majd folytatjuk
adamfzr kapja az ívet rendesen:D
nem tudom miért para ha a gyorsabb motorjával elmegy egyenesben, nem hiszem h elvárható lenne h kijön valaki az ezressel és amiért nem tud kanyarodni, az egyenesekben is 100 alatt kóricál..
igazan sajnalom, de az "elcsipesre" nem emlekszem
elnezest, hogy nem koszontem vissza, neha kisse bamba vagyok meg volt egy csomo ember is majd legkozelebb integess jooo latvanyosan
jaja.. a legutóbbi balesetemnél lett vérömleny a csípőmben, és pont ott amire sima elcsúszásnál is ráesek, attól félek kicsit, mennyire megy szét ha újra oda esek..
Na,ettől féltem amikor eladtam a motorom
most egy másik gépem van,brian féle idomok,kis R-es kawa,de láttalak,köszöntem,néztél,néztél,nemköszöntél,tovas
étáltál
egyszer amugy találkoztunk a pályán is,Mansell utáni jobbosban csiptelek el
én qrvára képtelen vagyok előzni sajnos, mindig para van az iyen pályanapokon h mi van ha lekolbászol valaki az ívről