viccesnek vicces de ezt tényleg csináltam, eredmény az lett hogy tönkrement az étvágyam,,,, éhes voltam de nem tuttam enni meg ilyesmi,,, ugyhogy koplalásrol letettem, koplaljon akinek két anyja van , monjuk az étrenden kéne inkább változtatnom, meg a futás is jo lenne
hu akkor mégis van esély h jo pályázó legyek,mert én is 60kg körül vok,ünnepekkor persze volt már h a 65-t is ütöttem (amugy a magasság sem egészen mindegy,én pl 182 vagyok)
fuss minden reggel éhgyomorra fél órát, és vedd vissza a szénhidrátot (cukrok, rízs, tészta, szószok, zab-kukoricapehegy)! kerüld a zsíros meg bundázott husokat... lemegy 1,5 hónap alatt!
a tesóid elették előled a kaját?!
én elégedett vagyok a sulyommal,de a kiülés már fárasztó így gyakran csalok! . .
na további szép napot!beindul a meló estig...
Nálam ez a módi! A gixeren egy számmal nagyobb gumi volt, a Kawán meg egy számmal kisebb van. Sajnos még messze vagyok tőle, hogy érezzem a különbséget. Mindig azt rakom fel ami van.
Amúgy szerintem(szigorúan magánvélemény) ha összeraknám a körömet akkor 2:11 meg lenne akár holnap. 6-7 kanyarban is látványosan gyorsabban megyek a Kawával (az egyenesekben is) és valahogy még sem akar kijönni ez a különbség.
az új hornet a cbr blokját kapta kicsi visszafojtva,de a felfüggesztés ugyanaz és a újnak
leér a kipuja,az enyimnek csak eséskor...
a fékre nem emlékszem...
...gondolom a hungaroringest te vetted fel,a kanyarok nekem is ilyesmik,csak az egyenesekben gyorsulsz fel jobban ez a köröd 2.25-30körüli,ja nekem csak 2szer megy 70alá:célegyenes végén+sikán...
(mmint 125ccm-es társai)
De azóta egészséges vagyok mint a makkom. Csak sovány.
én elégedett vagyok a sulyommal,de a kiülés már fárasztó így gyakran csalok! . .
na további szép napot!beindul a meló estig...
nem a csajod adatait adtad meg véletlen?
csoda,hogy el nem fúj a szél?!
én vagyok vagy 95kg,nem 1versenysúly! . .
hány kg vagy elég vékonynak tünsz?
csak a falakat kéne kijebb tolni... . .
de ez már csak poén!
a célegyenesben kb.10km-ht ver rám,dehát ez is attól függ ki vezeti...
leér a kipuja,az enyimnek csak eséskor...
a fékre nem emlékszem...