Tapadós gumit (akár slicket is, ha lehet mintásat vagy utólag vágva) keresek 160/60-17-es méretben. 165/60 még okés.. Ha valakinek van ilyen, írjon egy emailt, mert érdekelne a dolog!
wins03@gmail.com
Valaki irja meg legyen olyan szives, hogy mennyibe kerül (van-e egyáltalán) a nevezés a Yamaha R kupára vagy a Kawa kupára. Suzukim van, csak kiváncsiságból kérdezem.
kielemeztem geri ha a 3. kanyart jól megtanulom és utána a célegyenes ráfordító előtti kanyart is rohadtul (most kb ugy veszem mint aki egyik utcából bekanyarodik a másikba:D) és tiszta a ráfordító is akkor legközelebb megvan a te első versenyidőd:)
Sajna elég szerencsétlenül jártam az idommal! A motoron nem is tudtam hogy mi az, csak azt hallottam, hogy rohadtul karistol valami! Mondhatni szerencsé is volt! Mindenesetre beszéltem a készítőjével, és visszaveszi az éppen maradt részeket! Azt hozzá kell tennem, hogy a rögzítés amennyire az idom engedte rendben volt, az anyag engedte el magát és csavarostul leszakadt!
Így jártam, azért a képeket kiváncsian várom!
este rakok fel képeket nektek
LX volt az ultrabrutál féktáv király, Dadis ment mint az állat, Geri az őrült kamikaze kawasakis, Gyurkesz meg még az egyenesben is az oldalidomot karcolta
Tapadós gumit (akár slicket is, ha lehet mintásat vagy utólag vágva) keresek 160/60-17-es méretben. 165/60 még okés.. Ha valakinek van ilyen, írjon egy emailt, mert érdekelne a dolog!
wins03@gmail.com
Üdv, Peti