Velem meccseltel a partoloiban... de mivel meg csak masodszor voltam a palyan, es raadasul betegen, ezert nem voltam csucsformaban
Etto fuggetlen gratulalok, jot mentel!
Az a "laza drift" nekem is tetszett, plane, hogy nem estem el!
Aha, slick Egyenlőre maradok ennél, kiprobálom majd igazán, hogy mmilyen ha melegebb van és ha beválik akkor ez a tipus marad! Ha jó vele a moci meg a stílusodhoz is fekszik akkor szerintem ne válts, bár érdemes próbálkozni hátha....
bridgeston slickel mész? én is azt használtam jónak tűnk a gumi. amit nem tudok megszokni rajta azok a csúnya számok:D fura mérettel dolgozik a bridgestone. jövőre kell vennem uj garnitúrát, de nem tudom milyen márkát vegyek(eddig csak a bridgestone-nal mentem) valami ötlet?
Háát jól, mondhatom azt! Javultak valamit bár az utóbbi időben nem feküdt a 209 se nekem se a motoromnak ezért most váltottam bridgestone-ra, ez már jobban működik rajta sokkal! Verseny majd jövőre, bepróbálkozok a DT-be, azt mondják a nagyok, hogy ott tudok a legtöbbet fejlődni.Kipróbálom Valami majd lesz. A motor nagyon jó, finom gép de még nagyon messze vagyok a határaitól, erre gyúrok rá jövőre
Dúzs Petit?
ez az oldala http://www.polidom.com/polidom...
ez pedig a száma:) (bár fenn van az oldalon is:)) : 06 20/ 942-72-40
kell uj idom?vagyis fenéklemez?
engem sem izgat annyira hogy nem passzol ugy mint a gyári...
Dúzs Peti féle, teljesen OK az idom, egy baja van hogy elég vékony az egész(a többi gyártóét néztem azok vastagabb anyagból voltak) nekem a lámpa meletti rész okozott fejfájást. ki kellett pótolnom egy kis üvegszál "fület" készíteni, hogy feltudjam csavarozni.. most tökéletesen fexik mindenhol, egyedül az a hézag van mint amit láttál. De szerintem most zsír, pont időbe írtál még.. délután szedem szét
Sziasztok!
Most írok ide először, de máris azzal kezdem, hogy egy "kis" segítséget kérnék:
Pénteken du. sikeresen összecsuktam a gépemet (Honda CBR600RR 2006) a Mátrában és ennek következtében szükségem lenne egy pár alkatrészre hozzá, amiket persze minél jutányosabban szeretnék megkapni!
-generátor fedél
-lábtartó (ez lehetne akár valami sport lábtrató is...)
-kuplung kar
-váltó kar
A segítségeteket előre is köszönöm!
ui.: Azoknak akik akkor segítettek nekem pedig ez úton is köszönöm! Nagy Pipi, Pamacs!
Ki készítette!?
Etto fuggetlen gratulalok, jot mentel!
Az a "laza drift" nekem is tetszett, plane, hogy nem estem el!
Köszi az infót!
októberre kész lesz az enyém is majd küldk képet ha szeretnéd
ez az oldala http://www.polidom.com/polidom...
ez pedig a száma:) (bár fenn van az oldalon is:)) : 06 20/ 942-72-40
kell uj idom?vagyis fenéklemez?
Dúzs Peti féle, teljesen OK az idom, egy baja van hogy elég vékony az egész(a többi gyártóét néztem azok vastagabb anyagból voltak) nekem a lámpa meletti rész okozott fejfájást. ki kellett pótolnom egy kis üvegszál "fület" készíteni, hogy feltudjam csavarozni.. most tökéletesen fexik mindenhol, egyedül az a hézag van mint amit láttál. De szerintem most zsír, pont időbe írtál még.. délután szedem szét
Most írok ide először, de máris azzal kezdem, hogy egy "kis" segítséget kérnék:
Pénteken du. sikeresen összecsuktam a gépemet (Honda CBR600RR 2006) a Mátrában és ennek következtében szükségem lenne egy pár alkatrészre hozzá, amiket persze minél jutányosabban szeretnék megkapni!
-generátor fedél
-lábtartó (ez lehetne akár valami sport lábtrató is...)
-kuplung kar
-váltó kar
A segítségeteket előre is köszönöm!
ui.: Azoknak akik akkor segítettek nekem pedig ez úton is köszönöm! Nagy Pipi, Pamacs!
gyorsan csináltam képet..
Igy elnézve a képen elég csúnyának tűnik, de élőbe nem vészes ám
meg legtöbbször meg is van pucolva..
Lenne egy kérdésem, neked hátul a fenéklemez takaró tökéletesen felül a segédvázra?
van kedved Misanohoz? vagy gumi kell? keress nyugodtan
Félsvéd