Eladó megmaradt új shoei x spirit 2 arcpárna
shoei pinlock -
x spirit2/ xr1100/ qwest viztiszta plexi pinlockal. posta megoldható, kérésre küldök képeket.
ár megegyezés alapján
leontod menet elot fantaval kolaval es maris nem csuszik annyira. (amugy versenymotoroknal epp hogy nincs ules, vagy max egy par milis polifoam hogy a rider jobban erezze a gepet.( biztos nem huzatnam at csak ezert. raadasul ha koltenek eloszor a paripamra nem az ules lenne az elso sokkal inkabb egy jo gumi/ futomu. guminyomast jol allitsd be!
Hello.idén a zx6r mocimmal mennék pályázni és lenne egy kérdésem hogy a gyári űlésemet érdemes e áthuzatni esetleg ilyen csuszásmentes huzattal vagy elég ha a tank oldalán van a csusz.mentes matrica?vagy az űlésnél inkább jobb ha könnyen csuszok rajta oldalra?tthx
Sziasztok!A Pilot Power 3 az Assen-i pályán kopott el, ami 80 km-re van tölünk. Felmelegedett , rongyos lett a széle és csuszóssá vált a nap végére. Csak a pályán akarom használni az uj gumit, ami még kérdéses, hogy mi legyen. Még kezdö szinten motorozok, nem profi pályagumira gondoltam.
Nem igazan, meg a legkozelebbi ertelmes palya (euroring) is 160 km korul van, mondjuk van autopalya vegig, 40-50 perc alatt oda szoktam erni. A rosszabb inkabb tenyleg a hazafele ut...
Az lenne a legtisztabb bar nekem nem a gumi miatt vonzo ez, hanem inkabb a szep utcai motort nem szeretnem az oldalara vagni, aminek magamat ismerve palyan van nagy eselye
Hát igen, világos, ezek a pályázás nehézségei... Még ha a pályán át is tudod cserélni a gumit, akkor sem egyszerű lemotorozni egy plusz garnitúra gumival ami a hátadra van gumipókozva... :)
Így aztán előbb-utóbb minden pályázóban felmerül, hogy csak jó lenne egy futó+pályamotor...
Koszi
keresek gumimelegítőt újat használtat egyaránt érdekel várom az üziket.
shoei pinlock -
x spirit2/ xr1100/ qwest viztiszta plexi pinlockal. posta megoldható, kérésre küldök képeket.
ár megegyezés alapján
http://youtu.be/JDBNjTD2KqE
Pannonia-Ring
Esti mese Pálya Patkányoknak
Így aztán előbb-utóbb minden pályázóban felmerül, hogy csak jó lenne egy futó+pályamotor...