Mi lett volna, ha kinn vagy a pályán? Nagyon tudsz Jani ! De én úgy láttam nem Svéd volt az egyetlen áldozata 2 menettel később is volt 1 és az is a -2ben, de akkor Ő is feküdt!
NEM VOLT RAJTENGEDÉLYEEEEEEEEEEED?
Én tutira térden lőnélek.
Mikre van ideje ennek a buzi mamsnak. Remélem a Sonájjal nem vagy rosszban, mert akkor most mész a börtönbe hacccáz évre.
Apjuk faszát.
Nem ismerem,de annak ellenére,hogy csak az egyik szememmel,de azért látok.
A -3 ból megy ki a "fehér" motor és Ő van elöl,nyilván akkor Te nem lehetsz mögötte...
Svéd a pancsira leviszem a kártyát amin rajta van ez a motoros amint előz engem a sikánban ide nem szeretnék nevet írni de rá van írva a ruhára és lassításban jól látható!
nem terveztem vinni senkit, remélem ez egy bagatell főleg hogy először fordult elő. Félek hogy példa statuálásra szolgálok.
Érdekes hogy évek óta soha nem kellett semmi ilyesmi, tavaly is gond nélkül végigmentünk az összes Moto Cup futamon licencesként és mindig minden rendben volt......
Egyébként ma délután lesz a Mams fegyelmi tárgyalásom.
A május 26.-i Slovak Pohar futamon nem volt hazai rajtengedélyem, biztositást váltottam, de rajtengedélyt nem, igy ma fegyelmim lesz.
Ha nagyon rosszul sülne el a tárgyalás és esetleg nem kivánatos személy leszek akkor lehet hogy félsvéd nevet félszlovákra cserélem :)
Ilyen kevesen voltak?
Üres az egész betonplacc.