Énis ezért mentem fel hogy megnézzem hogy történhetett. de a toronyban olyan kicsiben látszott (csak egy laptopon tudta Zettner Tomi visszatekerni) hogy csak annyi látszott hogy a fehér motor is kibillent a koccanás után de a szivacs irányába kilöködve folytatni tudta.
Crazy, azért nem lehetett ez a srác, mert 1:29 nél még tisztán látszik a fehér srác ahogy megy be a minusz kettőbe és egyáltalán nem vagyok előtte, ami azt jelenti hogy a kanyarban engem nem érhetett utol mert akkor a kanyarbejáratnál elötte lennék, tehát látszodnék én is. Egy kb 10-15 sec-el késöbb ért oda ez a motoros.
eza a videon már tul volt a motor egy pár méter szikrázáson, én guruláson, felállás, reggeli torna, aztán gondolkoztam hogy oda merjek menni a pálya szélén fekvő motorhoz, ekkor érkezik meg a kamera.
Szerintem nem ez a fehér srác volt
Gábor, tuti, hogy egyáltalán hozzádért valaki? Csak mert nem tudomm összerakni, kívülről hogyan tud meglökni, hogy kimenjen alólad a motor... Nem lehet, hogy megint 0,6 volt az első gumidban? A másik lehetőség, hogy olyan bazinagyot döntöttél, hogy leért a lábtartó...
Mindenesetre, ki lehet egyezni a te buktarátáddal. Soha ne legyen rosszabb.
Mégsem lehet ő hiszen látszik hogy amikor befordul a minusz kettőbe akkor nincs előtte senki, szoval kb 15 másodperccel korábban történhetett mielőtt ti odaértetek
Hát pedig ha jol látom akkor épp hogy felálltam, nem kizárt hogy ő volt az, ezexerint Jani te ismered? Megkérdezhetnéd...
De ha nem vallja be senki azt is tul fogom élni
Svéd! Sajnálom, hogy így alakult a napod!
Veszett módon megy a motorod! A célegyenesben, ahogy kell elhúztál mellettem, aztán az 1-es kanyarban kb. tartottam a távolságot, de utána a hídig úgy húztál el, mintha 600-ason ültem volna.
Más. Aki ma volt kint, mit szól, milyen lett a "vadi új" célrará? Csak a magamfajta vasárnapi koca motoros fosik, és valójában no para, vagy az tényleg gáz? (én azon nem tudtam rendesen elkezdeni a kigyorsítást, elindult a hátulja)
Nos, nem fáztunk... Köszi a "kölcsön" árnyékot a furgonotok oldalában!
Jókor pakoltatok össze. Mi még felmentünk ebédidő után egy menetre, de az volt igazán embertelen. Gondolom, az aszfalt addigra kezdte ontani alulról is a meleget. 103 fokos lett a hűtővizem menet közben.
Üdv mindenkinek van egy pár eladó cuccom pályázáshoz ha valakit érdekel valami írjon vagy hívjon és biztos megegyezünk
-Raptor dob
-köridőmérő
-Pc USB III
-pályaidomszett
-Versenylábtartók http://www.kepesmotor.hu/id
omo...
Kicsit elkiabáltam ezt a hullást
a minusz kettőben elütötte valaki a hétsó vagy az első kerekemet? nem is tudom vagy meglökött, de ö érdekes modon nagyon jol meguszta. Mert egy pályaelhagyssal simán tovább tudott menni. Felmentem a toronyba visszanéztem, egy fehér motor volt aki kivülről előzőtt a kigyorsitáson. Mivel én még nem fejeztem be a kigyorsitást ezért persze még bal oldalon néztem előre, valoszinü enyhén balra csuszva, igy teljesen váratlanul ért hogy padlóra kerültem. Sjanos még a lassitásban megnézve sem igazán látom hogy a hátsó kerék vagy az első lett megütve.
A toronyban meg olyan picik a monitoron a motorok hogy nem lehetett ott se megállapitani.
Lehet hogy marhaság volt egy közuti csoportba bemenni..... http://youtu.be/nESmLBrLySc
70/6321-829
Crazy, azért nem lehetett ez a srác, mert 1:29 nél még tisztán látszik a fehér srác ahogy megy be a minusz kettőbe és egyáltalán nem vagyok előtte, ami azt jelenti hogy a kanyarban engem nem érhetett utol mert akkor a kanyarbejáratnál elötte lennék, tehát látszodnék én is. Egy kb 10-15 sec-el késöbb ért oda ez a motoros.
eza a videon már tul volt a motor egy pár méter szikrázáson, én guruláson, felállás, reggeli torna, aztán gondolkoztam hogy oda merjek menni a pálya szélén fekvő motorhoz, ekkor érkezik meg a kamera.
Szerintem nem ez a fehér srác volt
Mindenesetre, ki lehet egyezni a te buktarátáddal. Soha ne legyen rosszabb.
De ha nem vallja be senki azt is tul fogom élni
http://youtu.be/zChLYpCMyFk
Nincs véletlenül eladó mintás hátsó gumid?
Nem baj ha le van radirozva a széle,utcára kellene.
Veszett módon megy a motorod! A célegyenesben, ahogy kell elhúztál mellettem, aztán az 1-es kanyarban kb. tartottam a távolságot, de utána a hídig úgy húztál el, mintha 600-ason ültem volna.
Más. Aki ma volt kint, mit szól, milyen lett a "vadi új" célrará? Csak a magamfajta vasárnapi koca motoros fosik, és valójában no para, vagy az tényleg gáz? (én azon nem tudtam rendesen elkezdeni a kigyorsítást, elindult a hátulja)
Jókor pakoltatok össze. Mi még felmentünk ebédidő után egy menetre, de az volt igazán embertelen. Gondolom, az aszfalt addigra kezdte ontani alulról is a meleget. 103 fokos lett a hűtővizem menet közben.
-Raptor dob
-köridőmérő
-Pc USB III
-pályaidomszett
-Versenylábtartók
http://www.kepesmotor.hu/id
omo...
a minusz kettőben elütötte valaki a hétsó vagy az első kerekemet? nem is tudom vagy meglökött, de ö érdekes modon nagyon jol meguszta. Mert egy pályaelhagyssal simán tovább tudott menni. Felmentem a toronyba visszanéztem, egy fehér motor volt aki kivülről előzőtt a kigyorsitáson. Mivel én még nem fejeztem be a kigyorsitást ezért persze még bal oldalon néztem előre, valoszinü enyhén balra csuszva, igy teljesen váratlanul ért hogy padlóra kerültem. Sjanos még a lassitásban megnézve sem igazán látom hogy a hátsó kerék vagy az első lett megütve.
A toronyban meg olyan picik a monitoron a motorok hogy nem lehetett ott se megállapitani.
Lehet hogy marhaság volt egy közuti csoportba bemenni.....
http://youtu.be/nESmLBrLySc