Természetesen nem lehet korlátozni azokat a motorosokat, akik nem a mi szervezésünk alatt jönnek pályázni. Ezt vallja az EURORING is és én is, de:
1/ ha túl sokan vannak kint az E.ring fél órás csoportokra bontja a bandát, azaz a délutáni pénzért ugyanúgy fél-fél órás etapokat mehetsz
2/ ha valaki csak kinéz és 1 órát vesz, azt is 2 x fél órás etapban használhatja fel
3/ gratulálok annak a délutáni jegyesnek ki végignyomja 13-18-ig, tehát biztos meg lehet egyezni, hogy az ő pihenőjébe essen a mi bohóckodásunk
4/ úgy gondolom aki csak úgy beesik, majdnem biztos lesz kedve csatlakozni hozzánk
Üdv, Csabi
EuroRing értesített arról téged, hogy én szerveztem oda motoros menést? Nem, nem akarom kibekkelni a gépész kupát, épp ellenkezőleg! Csak arra vagyok kíváncsi, hogy szólt neked az EuroRing, vagy sem? Megemlítette, hogy én odamentem volna a csapattal, vagy aljasul kilöktek volna minket az ajtón, hogy bocsesz, itt gépész kupa van? Erre vagyok én kíváncsi!
Mit tartalmaz a normál regisztrálás, normál díj? Ez a 2011-es, vagy a 2008-as árat tartalmazza?
És egy e-mail címet kérek tőled azért, mert ha a valamelyik általam képviselt személynek akadna kérdése, tudjak gyorsan kihez fordulni!
Én alapból ott leszek, de lehet, hogy olyan dél felé tudok kijönni a családi okok miatt. Ha valamely kollégám előbb ki fog érni, mint én, akkor jelzem felétek a nevét, motorja típusát!
A gsxr 600 fórumból Dj Kölyök szervezi az egyik brigádot a másikat pedig én.Mi eddig 11-en vagyunk.Mi csak du-ra megyünk.Ha bármi kérdésed vagy kérésed van szólj nyugodtan.
És mi lesz azokkal az emberekkel (akár 10-15 fő) akik kimennek vasárnap motorozni de nem akarnak beállni a Ti sorotokba. Nem hiszem, hogy ti szabályozhatjátok majd a többi embert aki nem hozzátok tartozik. Vagy talán tévedek?
Mondjuk olyan" verseny" lehetne hogy kigurulás a boxból libasorban idők alapján, majd két bemelegítő kör-akár felvezetve egy nem versenyző által- aztán ami a csövön kifér 12 kör. Magyarul nem állórajttal.
GéPéSz Motoros Nap újratöltve !? Június 12. vasárnap ?
Többen jelezték, hogy mi lenne, ha szombaton mégis mennénk és megtartanánk a mi kis házibajnokságunkat a vegyes napon.
Infó: sok autós lesz = szétcseszik a pályát + ugyanannyi pénzért fele annyit mehetsz.
Beszéltem az EURORING-el. Vasárnap csak motoros nap lesz! Ma-holnap felrakják az eseménynaptárra is. Ez azt jelenti, hogy normál regisztrálás, normál díjak, normál időbeosztás szerint lehet motorozni. (A GéPéSz Motoros időterv így stornózva!)
Ha nincsenek sokan: folyamatosan mehetsz, vagy úgy ahogy mi magunknak beosztjuk a csoportokat.
Ha túl sokan vannak: fél órás etapokra szétszedik a bandát.
Hivatalosan futam nem indulhat, tehát max a helyszínen tudunk a pályabírókkal egyeztetni valamilyen boxutcás rajtot.
Normál motoros napon belül így fél napra is jöhetsz 11eFt-ért!
A transzponder így feláras, de talán nem is kell, mert szinte mindenkinek van valamilyen köridőmérője. (bár tuti lenne, ha közben jönnének az adatok)
Ezek után már csak a csoportbeosztásokat és a nem hivatalos futam indítás időpontját kell kitalálni, de ez sajnos létszámfüggő.
Mi most vagyunk kb 20-an, egy másik szervezkedő csapat szintén jelzett legalább ennyi résztvevőt. Szerintem 40-50 ember összejöhet. A futam szempontjából szerintem 3 csoportra tudnánk bontani magunkat a köridők alapján: 1.15 - 1.20..1.22 , 1.20..1.22 - 1.25..1.28 , 1.25..1.28 – 1.30 és a felett
A fentiek figyelembevételével kérnék egy sűrgős visszajelzést, hogy érdekel-e benneteket a vasárnapi E.RING motoros nap?
Ha érdekes számotokra és összejön a létszám: készülünk GéPéSZ Motoros Kupával és GéPéSZ-es ajándékcsomaggal a díjazottaknak.
Tehát a kérdeseim:
1/ júni 12. vasárnap jönnél-e : igen/nem
2/ teljes napra / vagy csak délutánra ?
láttam a listát, és a 1:16-1:18-as körök magukért beszélnek...
mondjuk ha 50 kilót lefaragok a SRAD-ból + valakogy kikapcsolom a beszarásjelzőt akkor 1:19 még mehetne is...
Beszéltem az EURORING-el. A vasárnap valóban csak motoros nap lesz. Ma kijavítják az eseménynaptárban is. Hivatalosan futamot nem indíthatunk, de a nyílt nap keretein belül köridők alapján kitalálhatunk valamilyen értékelést. Nyomom a körlevelet az érdeklődőknek, aztán meglátjuk.
Sziasztok!
kicsit beleolvastam itt a levelezésbe.....
Vasárnap délutánra terveztem, hogy lehet kilátogatok az E-ringre, de talán szerveződik valami program erre az időre?
Legyetek szívesek jelezzétek ezt, mert akkor lehet elhalasztom hogy ne zavarjak sok motoros társat a pályán.
köszi előre is.
na igen... de az egyenesekben lehetett motorozni ott tiszta volt a pálya... kanyarodni is lehetett csak salakmotorral, Rune Holta biztos jól érezte volna magát
...ráadásul kicsengettél lóvét is érte. Többen is jelezték, hogy ezt iktassam ki, ez volt az elsődleges célom! Motoros nappá lett nyilvánítva a Pünkösdvasárnap, úgy gondolom, félnivalónk nincsen.
Figyelembe lesz véve!