Hali például az irc-t nyugodtan megveheted az kb 60 65 ezer 2. éve gyűröm és tökéletes a cap it is marha jó de drágább az árát pontosan nem tudom de asszem 75 körül már lehet kapni. Már sokszor pórul jártam a saját spórolásom miatt aminek mindig az lett a véga hogy az olcsóbb a drágább!
Üdv
Az igényeket figyelembe véve június 12-én vasárnap tudunk egy az eredeti elképzeléshez hasonló GéPéSZ Motoros házibajnokságot tartani!
Az egyeztetés nehézségei miatt június 11 törölve lett. Szombaton vegyes autós/motoros nap lesz.
Sok autós jelentkezett be, ergó szétcseszik a pályát + ugyanannyi pénzért fele annyit mehetsz.
A korábban regisztráltak közül aki eddig még nem tette meg, kérem jelezzen vissza hogy vasárnap jön-e, vagy sem!
Ezt jó lenne tudni a futam csoportbeosztása, valamint az ajándékok és nyeremények miatt!
Boxutcás startokat tervezünk csoportbontással.
Ha a boxutcás startot nem sikerül a helyszínen leegyeztetni a sportbírókkal, akkor a köridők alapján értékeljük a teljesítményeket.
3 vagy 4 csoportra bontjuk magunkat a köridők alapján: 1.15 - 1.20, 1.20 - 1.25, 1.25 - 1.30 és a felett.
A nevezéshez versenyzői licensz nem szükséges! Külön nevezési díj nincs! Aki aznap ott lesz, részt vehet a versenyen.
Normál pályadíjak érvényesek, azaz akár fél napra is jöhetsz!
A kedvezőbb pályahasználat érdekében mindenképpen javasolt az előre regisztrálás!
Regisztrálj itt: www.gepeszmotorosok.hu , majd az EURORING felé egyben leadjuk a jelentkezők listáját.
EURORING pályadíjak:
Motor / Egész nap / Délelőtt 9-12 / Délután 13-18 / 1 óra
Regisztráció nélkül : 18.000 Ft / 10.800 Ft / 13.200 Ft / 7.200 Ft
Előre regisztrálva : 15.000 Ft / 9.000 Ft / 11.000 Ft / 6.000 Ft
A transzponder használat 3.000 Ft, de talán nem is kell mert szinte mindenkinek van valamilyen köridőmérője. (bár jó lenne, ha közben jönnének az adatok) BOX használat: 15.000 Ft, de 7-8 motor befér azaz közösen kb 2.000 Ft/fő
Tervezett díjak (nyeremények):
A GéPéSZ Motorosok és a GéPéSZ Csoport minden kategóriában a dobogós helyezetteknek ajándékcsomagot és plakettet/kupát ad át.
Tehát aki az eddig regisztráltak közül még nem jelzett vissza, kérem írja meg:
1/ júni 12. vasárnap : igen/nem ?
2/ egész nap / délután ?
Zozo!
Természetesen a helyszínen is lehet regisztrálni, de jobb lenne ha előre megtennéd. Jobban tudnánk kalkulálni az esetleges csoportbontást. A regisztráció nem jár semmiféle kötelezettséggel. Ráadásul ha előre leadjuk az E.ring.nek a neveket, úgy olcsóbb (lásd: E.ring oldalán az árakat.).
Üdv, Csabi
ViniXeR_K6Csabi Hali érdeklődnék hogy a helyszinen lehet e nálad regisztrálni vagy mindenképpen a honlapotokon mert még nem biztos hogy a munkám engedi hogy menjek. A másik nagy gáz ha még nem voltam az e ringen? Vagy inkább tapasztaltabbakat vártok?
Csinálom a listát! Csak még nem mindenki jelzett vissza, úgyhogy körbeküldöm a gépészek regisztrációját!
Oda belevésheti magát az, aki akarja! Aki meg nem, csúnyán kikap.
én felírtam magam nálatok, kölyök, szerintem küldj ki mindenkinek mailt hogy írja fel magát a gépészmotorosok oldalán, így lesz egy komplett nagy lista, ezt be lehet terjeszteni az euroringnél, meg lehet számolgatni a csoportbeosztásokat...
szerintem írtátok össze a neveket egy nagy listába, felesleges 3 féle embernél külön külön lista, így legalább látszik az össz létszám, jobban lehet számolgatni is az idővel, létszámmal, stb..
Köszönöm a választ, erre voltam kiváncsi.
Ha van rá lehetőség én beszállok közétek ha kimegyek. Voltam már pályázni H-ringen , kakucson, csak speciel itt még nem.Ha lesz lassú csoport ott feltalálom magam.
Nem, az E.RING nem említett semmilyen szervezkedést. A GéPéSZ Kupa nem egy zártkörű rendezvény! Mivel általános nyílt napról beszélünk - és ha nem egyezünk az indulási időpontokban az egyéb résztvevőkkel és a pályabírókkal a helyszínen - egyszerűen motorozunk egy jót és a köridők alapján értékeljük magunkat. A napidíj sima E.RING napidíj, azaz előre vagy aznap 2008/2011-es ár. Részünkre semmiféle nevezési díjat nem kell fizetni. Aki ott van és nevez, azt értékeljük és ha nyer ajándékot is kap. Ennyi. Igazából én azt szeretném, hogy az 1.25-1.30 köridő felettieket is értékeljük és ők is élvezzék és versengjenek kicsit. Egyértelmű, hogy az 1.15-ösök lesöpörnek bennünket a pályáról, de őket meg jó nézni és tanulni tőlük!
mail: gepeszmotorosok@gmail.com , Vincze Csaba
Üdv