Regi olaj van benne tehat olajat akartam cserelni. De mindekozben telen egy baratomnak kolcson adtam a kuplungomat lamellastul. Ekozben elfolyt 1-1.5 liter. Amikor visszakaptam a kuplungot felszereltem. De most ugye szeretnék olajat cserelni ahhoz be kellene izzitanom a vasat es atjaratni a regi olajat. De mivel hianyzik egy kevéske olaj ezert ez a megoldas csak ugy lehetseges hogyha vagy veszek 2 litert arra az atjaratos 10 percre vagy ini megoldasa hogy kiarakom a napra 3 orara es felhigul, leeresztem s mehet ra az uj. Igaz igy nem minden sarokbol jon ki a regi olaj de ez is egyfajta opcio.
Remelem igy mar rendben vagyunk
engedd le így....... kitolod a napra 3 óra múlva olyan folyékony lesz hogy csak na......
mondjuk én már a kuplung szerelés előtt kifolyattam volna mind
Szereltem telen s a kuplung lamellakkal varialtam s ekozben egy kis olaj elmenekult. Nagyjabol 1 liter elfolyt s ezert az olajcsere elott kell feltoltenem hogy elerje a szintet. Ezert faj a 3 e ftos olaj
Felhivtam. Epp nincs de azt mondta ne keverjem 5perc erejeig sem a 10w-40 felszintetikust a 10w-50 szintetikussal..nem tom en autos szakmabol vagyok ott gond nelkul megy a felszint keverese a szintetikussal. De nem ertek hozza
M0 mellett...szsztmiklos...csak 4db volt már...polc alján...ki is van irva sárga papirra,h 999... polc tetején meg fehér papirra 1.690ft van irva ugyanaz...
Remelem igy mar rendben vagyunk