Sziasztok valakinek elfekvoben 1-2 liter 10w-50 szintetikus valami 4t olaja van-e. Olajcserehez kell kiegeszitesre 5 perc jaratas utan leengedem, vagyis kb mindegy melyik marka. Budapesti atvetellel
van 3 x 1liter Q8 sbk 4t 10w40 olajam.....ha vkinek kell, 1500ft/l viheti! http://www.olajsziget.hu/websh...
adatlapomon ott az emailcimem,ha vkit érdekel az olaj!
van 3 x 1liter Q8 sbk 4t 10w40 olajam.....ha vkinek kell, 1500ft/l viheti! http://www.olajsziget.hu/websh...
adatlapomon ott az emailcimem,ha vkit érdekel az olaj!
ezt igazolom. Nekem még a rutin hiányában nem hiányzik. De egy mélyebb hosszabb úthullámon ha van ideje beesni a motornak az úthibába akkor hajlamos a felkoppanás határáig összeülni az első teló. A fékekkel nincs bajom bár nem egy sport kategória de a rendszer kifejezetten jó.
Azért ne legyünk képzavarban :D se azxx se a z750 se a cbr-f nem egy szupersport, esetlegcsak sportos jellegű motorok :D a yamahan mar az első r6tól jó fék van...
Ezt igazolom. A malacon a hátsó még istenes. De az első futómű nem valami úrtechnika. Sok XX-estől hallottam már hogy a rutin megszerzésével fordítottan arányosan fogy el az első futómű. Több helyen már Wilbers rugók vannak a teleszkópokban. Fékekre mondjuk semmi panaszom sincs azok számomra nagyon jók. Ez a Dual CBS teszi a dolgát
én is leszarom kinek mennyi zsetonja van mert általában az se érdekel nekem mennyi van mert az asszony mind elkölti
de a kis köcsög májerokat nem kedvelem akinek apuci tolja a segge alá úgy a technikát hogy jobb esetben nem tesz érte semmit (rosszabb esetben képtelen tenni bármit is érte)
aztán úgy májerkedik mintha ő lenne a jesus2 a megváltó reinkernációja
Ezt a zsebben való turkálást én sem szeretem. Van olyan kollégám aki azt sem tudja szerintem hogyan írják le a motorom nevét, de mikor meghallotta, hogy vettem másikat, olyan jó parasztosan ezt kérdezte: aztán mánnyi vóót? Jól megmosolyogtam azt választ meg nem kapott. Én tudok bárkinek, bárminek úgy örülni akármivel is "lepi" meg magát, hogy nem egyből a zsebében nyúlkálok, sőt később sem. Lehet velem van a baj vagy ez csak az én fétisem de ez van kérem.
Mert addig amíg 22 évesen apuci tolja a segged alá a motorokat addig inkább hallgatnék hogy melyik motornak milyen a féke, futóműve stb. HA te kerested meg az árukat akkor vedd semmisnek a megjegyzésem..
castrolnak most power nevü löttyei vannak. régen actevonak hivták.