most néztem rá a fórumra és jó hírem van: a sisaktesztelést nemcsak Pesten, hanem nálunk is meg tudjuk oldani! Szerintem egy szabolcsi motorosnak ne kelljen már Pestre mennie egy ilyen dolog miatt...
Bejössz. tetszik, aláírsz egy nyilatkozatot, leteszed az árát, elviszed, kipróbálod, visszajössz, tetszik-megveszed, nem tetszik-visszakapod az árát (ha sérülésmentes persze).
Lehet hogy már unalmas,de még mindig a sisakvásárlásnál tartok
UVEX HELIX RS 750 HELM-ről kellene tapasztalat,de nem sértődnék meg ha lenne valakinek és esetleg felpróbálhatnám
Nagyon jó ajánlat van most rá
"SÓSTÓ BEER FEST - Sörfesztivál - Nyíregyháza Sóstó
Motoros Találkozó és Felvonulás. Gyülekező 14 órakor a Parkfürdő bejáratánál, a felvonulás 16-18 óra között lesz rendőri felvezetés mellett. A Sörfesztiválra a motorosoknak a belépő 500 Ft. "
Hú de f@sza ahogy itt vagy, kérdezni akarok: Ha ki szeretnék én is menni tankolni Ukrajnába, sorba kell állnom nekem is a határnál a többi közlekedővel egyetemben?
A hétvégén több motoros jellegű program is lesz. Felhívnám a figyelmeteket a Sóstói felvonulásra, de aki sörözni akar moci nélkül az is kimehet (SóstóBeerFest).
A benya legolcsóbb most a Metrónál. (ENVI:383,9). Már nem kell kártya, mindenkit kiszolgálnak. Igaz szerdától állítólag újra változik az ár. Rossz hír...
Inkább a sok paraszt ismerné fel a mackósajtot a Stadion/Krúdy útnál!
Azért a cicanadrágos versenybringások is kiakasztóak tudnak lenni, ők sem nagyon ismerik a táblákat. Bemelegítésként mehetnének a helyükön is, városon kívül meg riszálhatják.
Próbáltam zsír új Dainese sisakot.. és egyáltalán nem bánom, hogy nem azután derült ki, hogy nem jó miután otthagytam 60.000ret hanem még azelőtt!
maszkkal kell odaadni és meg van oldva a probléma!