Köszönjük nekik!
A kép az magáért beszél
Váratlan kanyar? Írja, hogy a Sóstói útról beszél, én kb. 2 hete nem voltam arra, olyan nagy változások történtek? Belerakták a Hungaroring 2-4-7-es kanyarját? Na ma megyek arra meg is is nézem magamnak, a halál utat.....
Egyik ismerősöm szomszédjában van egy gyerek aki egész nap vinnyog,vagyis vinnyogott,amíg el nem kezdte módszeresen verni a radiátorcsövet
Persze nálatok lehet hogy a szülők füldugóban durmolnak,és leszarják a sírást,max felkelnek egyszer vagy kétszer megetetni a rajkót,vagy ki tudja... De biztos lehet valamit csinálni egy gyerekkel ha sír
Most még ezt mondod,de mi lesz ha otthon is lesz egy kis bögömasina?
Egyébként van többféle remek hallásvédelmi eszközöm eladó,állok bármikor rendelkezésedre
Na igen Pisti papó te naked style-ban nyomod,az meg érzékeny erre a témára
Állítólag van egy olyan sansz hogy ha leteszed az árát,ki lehet próbálni bármilyen tipust,lehet hogy ránézek
Köszi
Nekem AGV K4 van, nekem tökéletes. Mivel a motoron nem sok szélvédelmem van, még így is azt mondom, hogy a szélzaj teljesen elviselhető nagy sebességnél is. Az meg egészen meglepő volt, hogy mennyire stabil ha gyorsan mész, egyáltalán nem rázkódik a fejeden, pedig nem egy 100 e fölötti árkategória.
Én csak ajánlani tudom!
Tegnap is, majdnem fogtam egyet.
Hell!Ha műszakin kell segíteni szólj nyugodtan
A kép az magáért beszél
Váratlan kanyar? Írja, hogy a Sóstói útról beszél, én kb. 2 hete nem voltam arra, olyan nagy változások történtek? Belerakták a Hungaroring 2-4-7-es kanyarját? Na ma megyek arra meg is is nézem magamnak, a halál utat.....
Délután nekem is jó . cörr v. sms t kérnék ha van fix időpont .
Köszönöm ATTTTTTTTTTTTTILA
Persze nálatok lehet hogy a szülők füldugóban durmolnak,és leszarják a sírást,max felkelnek egyszer vagy kétszer megetetni a rajkót,vagy ki tudja... De biztos lehet valamit csinálni egy gyerekkel ha sír
Hívj,annyi hogy ma kb 2 és 4 között tesztnapon vagyok
Most még ezt mondod,de mi lesz ha otthon is lesz egy kis bögömasina?
Egyébként van többféle remek hallásvédelmi eszközöm eladó,állok bármikor rendelkezésedre
Állítólag van egy olyan sansz hogy ha leteszed az árát,ki lehet próbálni bármilyen tipust,lehet hogy ránézek
Köszi
Én csak ajánlani tudom!