Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elnézést kérek!
Meg a bolond villany kerósokkal.
Tegnap is, majdnem fogtam egyet.
engem megnyugtat...ha borulok akkor apámat baszom le
Az idióta autósokról miért nem ír a Szabó úr,nem a váratlan kanyarokkal van a bajok 80%-a hanem a váratlan hülye autóssal!
Pöpec volt,köszi skaccok
F..z
Hell!Ha műszakin kell segíteni szólj nyugodtan
Ne amatőrködj már! Egy szemfüles olvasó!
Ki a gránát az a szabó lajos?
Köszönjük nekik!
A kép az magáért beszél
Váratlan kanyar? Írja, hogy a Sóstói útról beszél, én kb. 2 hete nem voltam arra, olyan nagy változások történtek? Belerakták a Hungaroring 2-4-7-es kanyarját? Na ma megyek arra meg is is nézem magamnak, a halál utat.....
Ismét egy komoly szakértői megszólalás... Köszönjük szépen!
14:00 kállói út Mol benzinkút
Jóreggelt mindenkinek .

Délután nekem is jó . cörr v. sms t kérnék ha van fix időpont .
Köszönöm ATTTTTTTTTTTTTILA
du-tán benne vagyok egy kisebbe
Vasárnap-ma valaki egy túra ereéig?
Kunmadarason dragsterek ellen osztogattak spéci füldugót, van itt 1 origanal nekem, ha gondolod odaadom szivesen azt leteszteled
Egyik ismerősöm szomszédjában van egy gyerek aki egész nap vinnyog,vagyis vinnyogott,amíg el nem kezdte módszeresen verni a radiátorcsövet
Persze nálatok lehet hogy a szülők füldugóban durmolnak,és leszarják a sírást,max felkelnek egyszer vagy kétszer megetetni a rajkót,vagy ki tudja... De biztos lehet valamit csinálni egy gyerekkel ha sír
Aha,az lehet
Hívj,annyi hogy ma kb 2 és 4 között tesztnapon vagyok
nem az a gond, csak alig aludtam vagy 4 órát eddig, és minden órában felkeltem erre...tököm tele van már
Sztem ez a lehetőség csak Pesten működik, de hátha ne... ott szinte bármelyik boltban van ilyen.Majd csörgetlek, ha behozom

Most még ezt mondod,de mi lesz ha otthon is lesz egy kis bögömasina?
Egyébként van többféle remek hallásvédelmi eszközöm eladó,állok bármikor rendelkezésedre
Nekem egy fasza Dainese bukóm van, és ha felveszem akkor nem hallom a gyereksírást a köcsög szomszédéknál. A többi zaj elhanyagolható
Na igen Pisti papó te naked style-ban nyomod,az meg érzékeny erre a témára
Állítólag van egy olyan sansz hogy ha leteszed az árát,ki lehet próbálni bármilyen tipust,lehet hogy ránézek
Köszi
Nekem AGV K4 van, nekem tökéletes. Mivel a motoron nem sok szélvédelmem van, még így is azt mondom, hogy a szélzaj teljesen elviselhető nagy sebességnél is. Az meg egészen meglepő volt, hogy mennyire stabil ha gyorsan mész, egyáltalán nem rázkódik a fejeden, pedig nem egy 100 e fölötti árkategória.
Én csak ajánlani tudom!
Ha jársz bent a hétvégén megmutathatnád