Én nem biztos, h mégeccer vennék Nolna-t, az N-COM miatt, sztem szeles...az meg mindben ott van már...7végén mentem a LAZER sisakban, hiába régebbi, meg nagy is egy kicsit a fejemre, de sztem az csendesebb volt...
az nem baj ha kicsit zajos, de kényelmes legyen. Igazából azon múlik, h mennyi zsét szánsz rá. Szerintem 50 rugó alatt jó sisakot nem lehet venni. Én sokáig Nolan használtam, most meg már 5-6 éve Dainese. Mindkettő bevált.
Tényleg halott a fórum
Ha van valakinek pár jó tippje milyen sisakot vegyek,megoszthatnátok velem a tapasztalatotokat,az enyém ugyanis Yooo mert sárga,és passzol a mocimhoz-CABERG-de nekem zajos is,meg kényelmetlen is
Üdvözlet motoros társak
Vasárnap este a plázánál csatlakoztam én is egy kis társasághoz igaz elég keveset beszélgettünk de majd máskor.
Figyelgetem én is a topicot aztán csatlakoznék néha ha nem gond
Üdv Z.
Azokról tapasztalat?
Javult már valamit a lungenlochod?
Nekem is Nolan volt a HJC előtt.
A Nolan az nálam is bevált.
A cikkben említett Sharp teszt oldal: http://sharp.direct.gov.uk/
Ha van valakinek pár jó tippje milyen sisakot vegyek,megoszthatnátok velem a tapasztalatotokat,az enyém ugyanis Yooo mert sárga,és passzol a mocimhoz-CABERG-de nekem zajos is,meg kényelmetlen is
Vasárnap este a plázánál csatlakoztam én is egy kis társasághoz igaz elég keveset beszélgettünk de majd máskor.
Figyelgetem én is a topicot aztán csatlakoznék néha ha nem gond
Üdv Z.