Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, egy felnyitható Revolution
A LAZER a tiéd?
Van még akció,AVG-kre...
Azokról tapasztalat?
a SHOXban volt a múltkor akció AGVkre, de lehet meg várhatod a téli akciót.
Én nem biztos, h mégeccer vennék Nolna-t, az N-COM miatt, sztem szeles...az meg mindben ott van már...7végén mentem a LAZER sisakban, hiába régebbi, meg nagy is egy kicsit a fejemre, de sztem az csendesebb volt...
Kitartás... Holnap rákérdezek. Köszi...
Javult, de még nem az igazi. Meg kell őket kérdezni, lehet, h van még.
Ránézek a Nolan-re is,a sharp-ot hol lehet kapni?
Dainese nincs véletlenül a tesód régi munkahelyéről amit javasolnál
Szevasztok srácok!A nevezés elkezdődött 5 kategóriába!www.motorosnap.atw.hu
Úgy egy baszott mérték/10.000-ben kb. mennyi?
Jó bukót akarok,nem baj ha ötven fölött van,csak tulságosan nem akarok elszállni
Javult már valamit a lungenlochod?
szerintem az se jó ha nagyon halk egy sisak. Bizonyos hangokat hallani kell! Különböző mechanikai zajok motorból, stb...
Köszi, már sokkal jobban, de még kell egy pár hét/hónap, h minden fasza legyen.
Zárt bukósisak teszt 50.000 Ft felett

Nekem is Nolan volt a HJC előtt.
A Nolan az nálam is bevált.

A cikkben említett Sharp teszt oldal: http://sharp.direct.gov.uk/
Mi újság Dudu hogy vagy?
Azt mondják a Schubert sisakok a legcsendesebbek meg baszott drágák, nekem Shoei volt az is zajos volt most Agv K4 van lehet ez kicsit csendesebb
az nem baj ha kicsit zajos, de kényelmes legyen. Igazából azon múlik, h mennyi zsét szánsz rá. Szerintem 50 rugó alatt jó sisakot nem lehet venni. Én sokáig Nolan használtam, most meg már 5-6 éve Dainese. Mindkettő bevált.
Tényleg halott a fórum
Ha van valakinek pár jó tippje milyen sisakot vegyek,megoszthatnátok velem a tapasztalatotokat,az enyém ugyanis Yooo mert sárga,és passzol a mocimhoz-CABERG-de nekem zajos is,meg kényelmetlen is

Üdvözlet motoros társak
Vasárnap este a plázánál csatlakoztam én is egy kis társasághoz igaz elég keveset beszélgettünk de majd máskor.
Figyelgetem én is a topicot aztán csatlakoznék néha ha nem gond
Üdv Z.
Jó lenne,de ma sajna nem jó...
na ma valaki valamerre
Hy allé! Akinek kéne a bőrruhám(spidi), vagy a csizmám(sidi 42es), vagy a kesztyű (kushitani goretex) az szóljon, árban megegyezünk