Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi Jani, láttam h hívtál, de ma családi pogram van...
Skacok!Malának a cibere 600 ra kellene egy első lánckerék-lehetőleg gyorsan.Valaki nem tud neki segíteni?
kéne egy cbr 600f elsőlánc kerék és akkor én is mennék 525-ös lánchoz 15-fogas
Mortis papát is várjuk akkor 11re a szokott helyen
Okés,várlak
Nekem jó Papó! Megyek oda a garázsodhoz 10:45-re!
11-kor jó?
Bocsi Túrbukó
Heló fiatalok! Egy kis kör ma? Ki mit szólna? Mondjuk Túrbokó vagy ilyesmi?Megbeszélés kérdése az egész.Na?
Jelen
jó reggelt!
Reggel gyere velünk Bali
mezőberény 2011 finálé
1 kis video a mai napról
igen fasza volt
a beer téma tényleg kula volt.. a felvonulás elment egynek!

Összességében nem volt annyira rossz sztem
csak ő a teniszpálya mögül indult némi gyorsitó után
Miért nem követed a PROFIT ?
A zaj relatív,nekem specc min 1mm-es rés van a plexi meg a gumiszigetelő között,lehet ezért érzem zajosnak
Ja meg a plexit akartam cserélni hogy hátha...
Mondanom sem kell hogy pont ott tört el ahol olyan kütyü van,ami nem rendelhető
Egyébként lehet hogy elég felpróbálni,de nekem tetszett egy sisak,szerencsére alkalmam volt kipróbálni, mert kiderült rögtön hogy nem jó
Sokkot kaptál papó?
Hát srácok voltunk tegnap ezen a Sóstó Beerfesten, hát ennyire szar rendezvényen már rég voltam! A motoros felvonulásra már ezért sem megyek, meg eleve már a "rendőri felvezetés" miatt sem!
Maga a próba az jó dolog, de nem minden esetben higénikus. Nagy melegben meg baszható a maszk, ha lever a víz úgy is csupa izzadság az egész. Addig rendben van szerintem, h a boltba bele dugja valaki a fejét és megnézi jó e a fejformájához.
A kényelem a valóban fontos, a huzat meg állvédővel megoldható. A legfontosabb, h bukásnál védjen. Sokan paráznak, h hangos a sisak. Az se jó ha halk. Erre is kitaláltak speciális dolgokat...
na ma kipróbáltam a tenisz pálya és a tölgyes közöti halál utat hát nem semmi milyen váratlanúl jött
én is támogatom a teszt lehetőséget mert annyi fej forma hogy mindenkinek más jönn be én is szereték egy új bukót venni csak már mégegyszer nem vesszek próba nélkül mert a mostani is kifúja a szemem