Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai nappal lezártam a sisak-dilemmámat!
Átmentem Debrecenbe,a Szegedi úton a Suzukisnál egy kedves fiatalember látva vásárlási szándékomat engedte hogy kipróbáljak egy NZI versenysisakot ,ami szerintem legalább olyan yoo mint bármelyik ismertebb márka,és megvettem. A fél ár 70 ropi volt,de hazafelé teszteltem minden sebességi fokozatban és nem találtam benne hibát! Még párásodni sem volt képes,pedig lihegtem bele a hűs levegőt mint a versenykutya autóüldözés után a vizestányérba
Én nem nagyon figyeltem eddig őket,de szerencsém volt
Remélem viszont hogy a sunyi köcsögöket néha idegen terepen beméri valami hasonszőrű köcsög,és rámegy a kajáravalója,akkor talán átértékelik a helyzetet
csak az a szerencse h aki már 1 ideje motorozik, az már sok olyan dolgot észrevesz amit egy átlagos autós mondjuk nem..azért lehet kiszúrni az esetek 90%-ában a trafikat, a maradék 10% meg a szopás
Akkor még szerencse, hogy csak 2őt látsz!
az én tapasztalatom az, hogy sokat észre se venni és már kezdenek egyre jobban a legváratlanabb helyeken felbukkani
De ellenünk nincs mit tenni :S
nagy szarban lehet az ország, már napi szinten 2 trafit látok legalább mikor járom a megyét...újfehértó felé a 70-es táblánál, a tiszavasvári felüljárónál is gyakori, a 41-esen a behajtóknál a 60as tábláknál, mátészalkán a körúton és a túzoltóságnál a városhatárnál, nyírbátor táblánál nyíregy felé, most építik az autópályát őr és jármi között, ott a 40es táblánál, a 4esen kisvárda és záhony között a 60as tábláknál is...szóval van egy pár hely
Tudjátok én úgy vagyok vele, ha a balesetet akarom megelőzni, vagy a gyorshajtást, akkor dosztig elég ha kiállok egy rendőrautóval, de ha sunyin , civilből mérek, akkor azzal mit old meg? SEMMIT
több pénzük lesz de amúgy semmi, mert aki ki tud fizetni több százezres bírságot azt nem fog megretteni se így se úgy!
tehát amit csinálnak, az csak lehúzás
Napkonál is dolgoztak a Caddy hátuljában
Én azt hallottam, hogy a balesetmegelőzés a célja a méréseknek, de ha így elbújnak egy bokor mögé, inkább pénzbeszedés szaga lesz az egésznek!
Ma is dolgoztak az ezüst cordobával a sünDISZNÓK a Tiszavasvárin a felüljárónál!
4 órára végeztünk egy Tokaji körrel.2nagymoci volt
Olyan jó üres volt ma az elkerülő, kár lett volna kihagynom. (A plázánál most is csak robogók voltak.)
Ráadásul nem is az idén, hanem jövőre lesz. 2012 Február 4-5 -én.
Megtaláltam a cikket is róla.

http://motoracing.hu/article,2...
Szia, én azt hallottam, hogy az idén Budapesten rendezik (sajnos)
Sziasztok, tudja valaki, hogy lesz e idén teremcross? :)
Tényleg itt a szezon vége. Fél 6 körül voltam a Plázánál, de senki sem volt kint. (Mondjuk nem is beszéltem meg senkivel.)
De azért jó volt csapni pár kört a városban.
én erre is csak azt tudom írni, hogy a kgst piac mellett a motorport ott teljesen korrekt és szakértő a szervizes!
Én oda hordom
hívd fel és kérdezd meg nyugodtan
Üdv! Tudtok ajánlani valakit, aki az enyhén szivárgó fém tankomat megjavítaná?
Ezaz:D
A vezetéstechnikai rész érdekelne...ezek szerint utazni kellene:S
De hátha elindul majd Nyíregyen vagy környékénvalamikor
Sziasztok:)ma jo idö volt:)Én gurultam ma.hajtottátok ti is a vasat?
Motoros oktatás az autós oktatással foglalkozó cégek közül néhánynál elérhető (pl. Rutin, ez nem reklám, én náluk csináltam).
Ha vizsga utáni tréningre gondolsz, az szerintem utazós dolog lesz. A Safety Hungarynál 50% kedvezmény, ha Honda szalonon keresztül jelentkezel. A tanfolyam alatt azt mondták, hogy készülnek vidéken is indítani iskolákat, de ki tudja, hogy válság közepén erre mennyi az esély.
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy Nyíregyen, van e valami motoros oktatás, vagy el kell utazni a világ másik végére? :)
Mert szabolcsba én nem igazán hallottam ilyenről...vagy csak én vagyok bamba,....
mikor, hová?
jössz ma gurulni?
Jó reggelt fiatalok!
Vigyázatok mert nagy a igazoltatások vanak a városba én belle is futottam de megúztam ső képet is csináltam ime