Heló .
Én szombaton délelőtt voltam bent páromnak dzsekit és kiegésszitőket nézni .
A kiszolgálással és a segitőkészséggel semmi gond .
Az árak is szerintem elfogadhatóak .
Eggyetlen észrevétel ( bár tudom ez nem kis anyagit igényel ) még több raktárkészlet minden méretben .
ui: rendeltünk is ,várom a telefonhívást !
Köszi Nektek a jó ötleteket, folytatjuk, de most mennem kell fürdetni ha bárkinek véleménye/javaslata van a bolttal kapcsolatban, írja be ide vagy írjon nekem direktben (robert.varga@showbike.hu), előre is köszönöm
Az előttem szólóhoz csatlakoznék! A motoros találkozókon nagyon sokan megfordulnak (Nyírtét, Nagykálló, Tokaj), szerintem ez olcsóbb, mint valamelyik újságban reklámozni magatokat!
Üdv Mindenkinek!
Mihamarabbi jó időt és balesetmentes szezont!
Esetleg nyírtét illetve a környékbeli motorostalálkozókon valamilyen szinten megjelenni. (legalább is én eddig sehol nem láttam a neveteket). Vásároltam párszol a boltban én megvagyok elégedve mindennel.
Nos a táskákkal kapcsolatban: színnel és árakkal próbálnék kóperálni minden féle képen ú. Nos a hirdetés újságban, fény reklámmal, autósiskolákkal.Minden képen felhívnám a boltra a figyelmet. Vannak más fórumok is stb.
Értem, ez teljesen jogos, ezen is dolgozni kell. Most csinálunk egy új honlapot, azt majd meg kellene támogatni egy kis reklámmal Szerinted hogy lehetne jobban ismertté tenni a Showbike-ot a motorosok körében?
A másik: a táskákkal kapcsolatban van konkért véleményed/véleményetek, mitől lehetne még jobb a kínálat (amit írtam az előző hsz-ben)?
Az a gond nagyon sok környékbeli motoros nem is tudja, hogy vagytok.Beszélgettem jó pár emberrel és mindenki Budapestet javasolta ruha ügyben. Én is interneten találtam csak rátok. Nagyobb hírverés kellene neked itt Nyíregyen és a környéken. Minőségileg ti vagytok a legjobbak az országban.
Szia, ha gondolod, hozzánk is benézhetsz, szívesen látunk, van egy csomó féle raktáron, még néhány akciós is lesz egész biztosan. Mostmár nemcsak Shox, Givi, Kushitani vagy Difi táska van (http://shox.hu/taxonomy/term/2...), de Oxford termékeket is forgalmazunk.
de miért kérdezted ?
te asszonyod is fog jönni ?