Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja zsír fent van az itt is
Mivan veled Szabi, áttértél a motorozásra? Grat az új géphez, kérdésed van írjál ide nyugodtan!
Sziasztok!

Most vettem egy GSXR 600 ast ,, mint új tag szerettem volna hozzá szoli egy kicsit az oldalhoz.. nagy szép állapotú 22000 km van benne. k5 serrial .suzuki az isten.
csak azért kérdeztem mert ha közel van mondom el is mehetek veled több szem többet lát... na meg volt egy "pár" V2 ezeresem

ha írsz a mailomra megpróbálok egy pár értelmes sort leírni hátha segít neked

de ha jársz Örökösföld felé akkor akár személyesen is..
gőzöm sincs... itt kallódik.. vmi régi Seatokba volt jó.. semmit nem tudok róla.. csak mondom nem dobom ki hátha vkinek jó vmire
Du-tán kinek lenne kedve szánkózni kabaláson?

1.mala
hello engem lehet h érdekelne milyen hőértékű?
12:00 pláza
hol vennéd ?
sziasztok!
Segitségre lenne szükségem.
Mégpedig Honda VTR 1000SP2 vásárlás előtt állok.
Mire figyeljek ill menet tulajdonság, hiba forrás , fogyasztás,Nem "ideges a csuklóm"
SOS SOS
Semmit csak kap minden jót a gép,olaj,szűrö,fékbetét,fékolaj,gumi,müszaki
A "vizes" téma azért annyira nem egyszerű sajnos.
Megefellő kád, hőmérséklet a fólia, és egy "aktivátor/katalizátor" is kell, ami a fólián lévő réteget mintegy "elválasztja" a fóliától.

De a tévedés jogát fenntartom :)
Hell!
Nincs valakivel véletlenül valami hordozható zajkeltő szurkoláshoz való szerkezete?
Szép motor...

Szóval dolgozik haver ezzel a technológiával. Arra gondoltam hogy a 250-es Majesty-mat idomonként lekarbonozom festés helyett.
Mondjuk el tudom magamat képzelni otthon a fürdőkád előtt és mártogatom egyesével az alkatrészeket
karbonfóliázást az 1ik haverom csinálja pont most vittünk le neki 1 hasidomot meg 1 sárvédőt .profin csinálja
Ha a linken levő videókat megnézed elsőre nem tűnik bonyolultnak.
(oksa, írj)

Az eseménynaptáramba most tettek ki ---
Április 9-10. Nyíregyháza - 2.Showbike Motoros Szezonnyitó Nyírpláza
sztem még senkise.. nem hiszem hogy olyan egyszerű az .. vagy de ?

majd nemsokára írok egy üzit privátba szeretnék kérdezni tőled vmit
Kérdés: csinált már valaki otthoni körülmények között karbon fóliázást? ( a vizen 'úsztatós' verziót) link
Ez a gyertya a Volkswagen motoros Trabant és Wartburg kocsikba jó.