Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ingyen elvihető

gőzöm sincs mibe jó de a képen látszik a száma! új és bontatlan
Üdv.
Én hallomásból tudom, h a tirpákok, azok valami betelepült tót földművesek voltak.
Ezzel szemben Taszáron voltam sorkatona és az ottaniak úgy vélték , h mindenki válogatás nélkül tirpák, aki a Tiszántúlon lakik, beleértve a hajdúságot és békést is. Ha kérdeztem, h szerintük ki az a tirpák, azt mondták, h az egy bunkóbanda.
5:45 kor sose vót még ilyen
korán keltél
ezért írtam hogy nyíregyházi nem szarházi.. a tirpákozásba nem akartam belemenni.. ha vki tudja kik voltak a tirpákok tudhatná nem sérti, dicséri vele az embert.. az hogy a sok bunkó pesti más jelentést vél a szónak az az ő butaságukat mutatja
Igen az lehet
Biztos innen Pestről nézve(kis honvággyal) fura csak, de ha valakinek nem jön be a Tirpák tempó,akkor minek ír a Tírpák fórumra?
Jaa gondolom az a tirpák akar lenni....
A TIR az nekem is megvan,nekem a tir nem világos
rosszul másoltam bocs, csak segíteni akartam
Az nem a TIR, hanem a GKI.
Ha arra gondolsz ami a kamionokon szokott rajta lenni akkor Transport International Routier - nemzetközi közúti fuvarozás. Ma már nem nagyon használják.
A korábbi belföldi árufuvarozó és nemzetközi árufuvarozó tanfolyamot felváltó tehergépkocsivezető tevékenység végzéséhez szükséges vizsga
Mi az a tir gyerekek?
ez mondjuk igaz én ott is voltam 6 évet 5 év középiskola meg 1 év szakma
ezt én is így láttam.. egészen addig amíg nem éltem 5évet Mi Skóciában...

ahhoz képest itt ritka mint a "fehér" holló...
szerintem bepróbálom ezt a legot csak ne kéne messzire menni
ez így van! de sok ott a bodzás akivel nem vagyok kibékülve.....
a JP igazi rabszolgahajó,oda nem szabad menni.

Most már nem tudnál hazamenni, mert a műszak végén létszám ellenörzés van.
én ott születtem ,
de néha amikor arra járok
rájövök,h van köztünk egy kulturális árok.
de azé sok jó barátom van arrafelé .
nyíregyházi nem szarházi
én diákmunkáztam a Legoba és az Eluxba is.. ezek nem gázak.. viszont.. a Jászplasztikot messziről kerüld el

eluxos munka : motorral kimentem este 21:50re.. bementem felírtam magam a jelenlétire és 22:00kor angolosan távoztam

de ez pár éve volt.. azóta sztem nem lehet így kijátszani
hát ja hidegbe én se megyek