Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ne márc 19 és 23 között legyen..
ha nem lesz túl hűs aszem nem akadály
fú nehezen olyan sok a falusi beképzelt tir. hogy az valami kegyetlen.de sok a jócsaj meg vannak jófej emberek is
a végén annyian leszünk, hogy csak a KG piac nagyplaccán férünk majd el
motoros felvonulás
hun a fősulin ,hogy bírod a tír-ekkel .sok jó kocsma van arrafelé .
Csákány mizu,hova is gyisznótor
Electrolux.
az hol van?
Nálunk a Lux-ban is van diákmunkás foglalkoztatva 3 műszakban. A Meló-diák adja őket, a 3 műszakban dolgoznak diákok úgy 40-50-en. A pénz ua.
gyíkarcék várunk titeket is
itt tanulok egy jó ideje
Én is megyek, és összeszedem a melóhelyem motorosait is.Biztos többen leszünk mint 50-en.
de van egy cimbim ott. de TE mit keresel nyír1en te borsodi bivaly?
tudsz pár szót mondani a munkakörülményekről? 450es órabérért megéri szerinted heti 3-4 napot dolgozni diákmunkába?

köszi a választ
jó ötlet ez a szervezkedés!
remélem semmi akadálya nem lesz és ott leszek
Szóval ezt a dolgot tényleg jó lenne áttárgyalni. Az útvonal kiválasztása nagyon fontos, hiszen nem lehet sok motorost egyszerre átjuttatni a lámpákon. Kell egy kiindulóhely és egy cél is,lehetőleg legyen ott egy büfé, ahol a végén jó lesz beszélgetni,ismerkedni. Biztos jól jön egy közös program helyben, amire összejöhet minden helyi motoros kategóriátol függetlenül. Szerintem...
mala beb------tál ?
Szerintem mindenkiről van pár képem. Akiről meg nem, arról csinálunk. Tulajdonképpen nagyon sokan nézik az oldalt, de nem tudják ki áll mögötte. Már nem titok...
ok
jut eszembe ( a pálezstől megjön az iklet mint Petőfi S. nak ) a shunshihe is meg van ott is van span .
ja még támogató is van 1 tuti .
jaúúúúú hát

Allan biztos találkoztunk már.. honlapodon is van egy két kép rólam
na akkor nyomjuk
semmi gond.. sztem ő is tőlem infózta..
üdv mindenkinek
üdv mala .
nem bas......ztam be mert nem jöttél inni
a figyelemfelhivó gurulást természetesen támogatm .
ha kell rendőri felv. azt is tudok rendezni , talán ugy még nagyobb viszhangja lenne .
de talán más megyéből is kellene hívni motorostársakat hisz mindenki számit minden motoros egytől eggyig .
ja retró rádió is a spanom
innen is csókoltatom a drága Zentai Editkét