Szóval ezt a dolgot tényleg jó lenne áttárgyalni. Az útvonal kiválasztása nagyon fontos, hiszen nem lehet sok motorost egyszerre átjuttatni a lámpákon. Kell egy kiindulóhely és egy cél is,lehetőleg legyen ott egy büfé, ahol a végén jó lesz beszélgetni,ismerkedni. Biztos jól jön egy közös program helyben, amire összejöhet minden helyi motoros kategóriátol függetlenül. Szerintem...
Szerintem mindenkiről van pár képem. Akiről meg nem, arról csinálunk. Tulajdonképpen nagyon sokan nézik az oldalt, de nem tudják ki áll mögötte. Már nem titok...
üdv mindenkinek
üdv mala .
nem bas......ztam be mert nem jöttél inni
a figyelemfelhivó gurulást természetesen támogatm .
ha kell rendőri felv. azt is tudok rendezni , talán ugy még nagyobb viszhangja lenne .
de talán más megyéből is kellene hívni motorostársakat hisz mindenki számit minden motoros egytől eggyig .
ja retró rádió is a spanom
innen is csókoltatom a drága Zentai Editkét
köszi a választ
remélem semmi akadálya nem lesz és ott leszek
jut eszembe ( a pálezstől megjön az iklet mint Petőfi S. nak ) a shunshihe is meg van ott is van span .
ja még támogató is van 1 tuti .
Allan biztos találkoztunk már.. honlapodon is van egy két kép rólam
üdv mala .
nem bas......ztam be mert nem jöttél inni
a figyelemfelhivó gurulást természetesen támogatm .
ha kell rendőri felv. azt is tudok rendezni , talán ugy még nagyobb viszhangja lenne .
de talán más megyéből is kellene hívni motorostársakat hisz mindenki számit minden motoros egytől eggyig .
ja retró rádió is a spanom
innen is csókoltatom a drága Zentai Editkét