Szia mindenki:Keresek Tank táskát,ha van eladó valakinek,szóljon már köszönöm, (Szatyi neked is szól jó köszönöm szia sziasztok).Szép napot mindenkinek.
Köszi a válaszokat!
Szerintem maradok a Rutinnál, csak az a legnagyobb, és 37.000-ből megvan vizsgadíjjal együtt, legalábbis ez van a honlapjukon, és az ügyintézőjük is ezt ígérte. Megadnád a számát az "Öregnek", mert akkor megkeresném őt, hogy mégis mikor lehetne kezdeni...igaz elég cudar időjárás van most erre!
a_vaszi@freemail.hu
Köszi
Nézd még át ill. cseréld ha kell: hűtőfolyadék, fékolaj ha nagyon sárga, gyertyák, fékpofák/fékbetétek.
Ha hosszabb távon akarod használni, akkor még kerékcsapágyak ellenőrzése, valamint első teló olaj , szükség esetén szimering csere is fontos. Ilyen korú motornál már a nyakcsapágyat is illik megvizsgálni, bezsírozni. Ha tudsz szerezni Service Manualt azon meg vannak az adott futásteljesítmény utáni kenési pontok.
sziasztok. Üdvözlök mindenkit. Pár hete vettem egy xj600ast 1995 öst 32ezer km-el. olajat (Castrol ActEvo) megvettem, olajszűrőt, levegőszűrőt. Szerintetek mit érdemes még átnézetni rajta, (az előző tulaj szelephézagot javasolt)a gumit szinte ujak, a lánc és kerék szintén jók. Indulni simán indul szívatóval persze! Várom a tanácsokat. Valamint várom a jó időt! :-) Sziasztok: Laci nyíregyházáról
igazold vissza ha megkaptad
üdv
Szerintem maradok a Rutinnál, csak az a legnagyobb, és 37.000-ből megvan vizsgadíjjal együtt, legalábbis ez van a honlapjukon, és az ügyintézőjük is ezt ígérte. Megadnád a számát az "Öregnek", mert akkor megkeresném őt, hogy mégis mikor lehetne kezdeni...igaz elég cudar időjárás van most erre!
a_vaszi@freemail.hu
Köszi
Szerintem válaszd a Rutin autósiskolát ott kerezs az öreget Nagy Mihályt .
Ha kell telefonszám irj e-mail cimet elküldöm
Ha hosszabb távon akarod használni, akkor még kerékcsapágyak ellenőrzése, valamint első teló olaj , szükség esetén szimering csere is fontos. Ilyen korú motornál már a nyakcsapágyat is illik megvizsgálni, bezsírozni. Ha tudsz szerezni Service Manualt azon meg vannak az adott futásteljesítmény utáni kenési pontok.
Melyik autós iskolát ajánljátok "A" jogosítvány megszerzéséhez? Különbözetit kell tennem, ezért várnám a véleményeteket.
http://www.betyarkorte.com/val...