Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küld el a tel.számodat e.mailba és visszaküldöm sms be
ne már
Hali, nem jött meg sajna....
Elkültem az e-mailt
igazold vissza ha megkaptad
üdv
Szia mindenki:Keresek Tank táskát,ha van eladó valakinek,szóljon már köszönöm, (Szatyi neked is szól jó köszönöm szia sziasztok).Szép napot mindenkinek.
Köszi a válaszokat!
Szerintem maradok a Rutinnál, csak az a legnagyobb, és 37.000-ből megvan vizsgadíjjal együtt, legalábbis ez van a honlapjukon, és az ügyintézőjük is ezt ígérte. Megadnád a számát az "Öregnek", mert akkor megkeresném őt, hogy mégis mikor lehetne kezdeni...igaz elég cudar időjárás van most erre!
a_vaszi@freemail.hu
Köszi
Igazad van, régen voltam náluk. Ott a pont.
Tegnap úgy megünnepeltem a sikeres motor vásárlást reggel hatkor még rókát is toltam.
A Mad Max a létező legdrágább allan, olcsóbb valamivel az Educar, de ezek a legdrágább iskolák egyikei
mala berugtál ?
Helló
Szerintem válaszd a Rutin autósiskolát ott kerezs az öreget Nagy Mihályt .
Ha kell telefonszám irj e-mail cimet elküldöm
Educar és Mad Max. Ez utóbbinál most indul elsején tanfolyam.
educart
Nézd még át ill. cseréld ha kell: hűtőfolyadék, fékolaj ha nagyon sárga, gyertyák, fékpofák/fékbetétek.
Ha hosszabb távon akarod használni, akkor még kerékcsapágyak ellenőrzése, valamint első teló olaj , szükség esetén szimering csere is fontos. Ilyen korú motornál már a nyakcsapágyat is illik megvizsgálni, bezsírozni. Ha tudsz szerezni Service Manualt azon meg vannak az adott futásteljesítmény utáni kenési pontok.
lacika973 Csörög a szelep? Ha nem akkor nem kell szelepet hézagolni..
Nyiregyen most ők a legolcsóbbak..
Rutin
Üdv minden nyíregyházinak!
Melyik autós iskolát ajánljátok "A" jogosítvány megszerzéséhez? Különbözetit kell tennem, ezért várnám a véleményeteket.
sziasztok. Üdvözlök mindenkit. Pár hete vettem egy xj600ast 1995 öst 32ezer km-el. olajat (Castrol ActEvo) megvettem, olajszűrőt, levegőszűrőt. Szerintetek mit érdemes még átnézetni rajta, (az előző tulaj szelephézagot javasolt)a gumit szinte ujak, a lánc és kerék szintén jók. Indulni simán indul szívatóval persze! Várom a tanácsokat. Valamint várom a jó időt! :-) Sziasztok: Laci nyíregyházáról
zsolti na mizu?
előbb menj ki nézd meg milyen a domb, mert már eléggé olvad, mi most jöttünk onnan...