Üdv! A sportmotor fórumán párszor már értekeztünk, én vagyok az az ürge aki Allan néven fut itt-ott, ill. enyém az Allan Motoros Weblapja is.Bocs, hogy így privátban leszólítalak, de volna egy ötletem, amit évek óta tervezek megvalósítani. Úgy láttam a Nyír1biker csapat vezetője Te vagy, a véleményed sokat számít.Nos lassan itt a tavasz, minden motoros hamarosan kigurítja a gépét, lemossa, beüzemeli és megy vele egy kört. Egyszóval itt a szezon. Csakhogy az autósok erről nem tudnak, ezért érdemes lenne itt helyben egy figyelemfelhívó felvonulást szerveznünk, hasonlót mint amit a kerékpárosok szerveznek Pesten Critical Mass néven. Az átlagos motoros felvonulástól annyiban térnénk el, hogy mindenki felvenné a sárga láthatósági mellényét, és így gurulnánk egy meghatározott útvonalon. Lehetne a neve pl. Láthatósági Mellényes Figyelemfelhívó Felvonulás (LMFF), vagy más , akár angol nevű is. Mivel a felvonulás célja és látványa eltér a megszokottól, a média biztos rávetődne. Nagy számú résztvevővel akkor tudnánk számolni, ha jó idő lenne, tehát március 2. fele, vagy április eleje. Nos mit szólsz hozzá? Németh Zsolt - AllanKertváros
a szomszéd havernak meg született a kis lánya du:2-kor igy a diétámat felrugva ezutal is sok boldogságot vés egésséget kivánok mind az anyukának a kis lánynak és nem utolsó sorendbe az apukának
Rendicsek. A gerincet Ti adnátok(Nyír1biker), ehhez jönnének majd a többiek mindenféle mocival. A felvonulás útvonalát is át kell beszélni, lehetséges hogy 40-50 motoros is összejön.
oké én benne vagyok söt szerintem a csapat töbsége is
de szerintem a név az igy hangzana vigyázzatok a motorosokra meret jönn a tavasz a keletnél van ismerős majd ő betesz minket csak legyen jó idő
Doky: regadós dologban közben nem kerestelek, megoldottam Mosön infói segítségével. (szinte szomszédom)
de ne privizgessetek.. írjátok mit akarok pontosan
oké én benne vagyok söt szerintem a csapat töbsége is
de szerintem a név az igy hangzana vigyázzatok a motorosokra meret jönn a tavasz a keletnél van ismerős majd ő betesz minket csak legyen jó idő
Sabato.. így lesz zöldből fehér
nyiregyen a legóba nem dolgozik innen valaki?