Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nincs
Jól van nem gond. Ahogy írtad bármilyen elnevezése lehet. Hogy ne legyen átlagos, kell a sárga mellény.
nincs titok senki ellőtt
Látom nem cicóztál.
na ment a privát igy jóóóóóóóóóóóóó?
Khm. Tettem fel képet. Biztos futottunk már össze.

Doky: regadós dologban közben nem kerestelek, megoldottam Mosön infói segítségével. (szinte szomszédom)
Üdv! A sportmotor fórumán párszor már értekeztünk, én vagyok az az ürge aki Allan néven fut itt-ott, ill. enyém az Allan Motoros Weblapja is.Bocs, hogy így privátban leszólítalak, de volna egy ötletem, amit évek óta tervezek megvalósítani. Úgy láttam a Nyír1biker csapat vezetője Te vagy, a véleményed sokat számít.Nos lassan itt a tavasz, minden motoros hamarosan kigurítja a gépét, lemossa, beüzemeli és megy vele egy kört. Egyszóval itt a szezon. Csakhogy az autósok erről nem tudnak, ezért érdemes lenne itt helyben egy figyelemfelhívó felvonulást szerveznünk, hasonlót mint amit a kerékpárosok szerveznek Pesten Critical Mass néven. Az átlagos motoros felvonulástól annyiban térnénk el, hogy mindenki felvenné a sárga láthatósági mellényét, és így gurulnánk egy meghatározott útvonalon. Lehetne a neve pl. Láthatósági Mellényes Figyelemfelhívó Felvonulás (LMFF), vagy más , akár angol nevű is. Mivel a felvonulás célja és látványa eltér a megszokottól, a média biztos rávetődne. Nagy számú résztvevővel akkor tudnánk számolni, ha jó idő lenne, tehát március 2. fele, vagy április eleje. Nos mit szólsz hozzá? Németh Zsolt - AllanKertváros
a szomszéd havernak meg született a kis lánya du:2-kor igy a diétámat felrugva ezutal is sok boldogságot vés egésséget kivánok mind az anyukának a kis lánynak és nem utolsó sorendbe az apukának
ha úgyvan keletbe szonba én si el tom intézni sztem..

de ne privizgessetek.. írjátok mit akarok pontosan
vagy még több
Tálald Te, itt te vagy a főnök.
tegyél fell képet hogy be tudjuk azonositani
Rendicsek. A gerincet Ti adnátok(Nyír1biker), ehhez jönnének majd a többiek mindenféle mocival. A felvonulás útvonalát is át kell beszélni, lehetséges hogy 40-50 motoros is összejön.
valamint nyugotan ki írhatod ide is ez télényleg jó ötlett

oké én benne vagyok söt szerintem a csapat töbsége is
de szerintem a név az igy hangzana vigyázzatok a motorosokra meret jönn a tavasz a keletnél van ismerős majd ő betesz minket csak legyen jó idő
gixxi sikerült be beszni?
Újraküldtem.
ez fehér milyen zöld?
a szomszédom igen ott dolgozik
csö nem kaptam semmit
Honda Z750
Sabato.. így lesz zöldből fehér
mit csináltál azzal a szép géppel?
Márciusban rakom össze a gépet gyerekek aztán Gooooooo
csá már kérdeztem talán:

nyiregyen a legóba nem dolgozik innen valaki?