Engem nem érdekel az az egyetlen egy izzó, mondom van ilyen, hogy nem jó. Nem basztál át engem, én egy szóval se mondtam, sőt nem is írtam. Csak mondtam, hogy nem jó, izzóknál ez megesik. Én a témát lezártam. Ritkán vagyok msnen, de asszem nem is írtam, olyat ami nagyon személyes lenne
elnök úr.. óvatosan a szavakkal. ha nem bírod a feszkót akkor relaxálj kicsit nézz egy kis való világot és majd megnyugszol
seggfej az aki mondjaaaaa bleeee
Balázs.. nem változtat semmi semmin.. de ha MSNen írok légyszíves ott válaszolj mert nekem ez így szarul jött ki. úgy érzem nem basztalak át napokig keresgéltem neten és a városban is azt a vackot nem magamért, hanem hogy neked oda tudjam adni
A TL-es ütés övön aluli volt , ami megmutatja , hogy mekkor SEGGFEJ vagy te villamosságok doktora Igazad van nem az én ügyem de úgy érzem belőled ennyi elég . Egy időre kilépek a fórumról. Nem tudom más hogy van vele , de nekem nagyon nem jött be az erőszakosan okostojás stílusod.
Te egyedül vagy ennyire mesüge , vagy v.ki súg neked hátulról? Szerinted más olyan ostoba , hogy magához való esze sincs? Mérjidemérjodaamoda ...............a világítóeszküz meg cula maradt.......Vagy ettől fog megjavulni? ..............Felbasztad az agyam
egyik állítja hogy az akksija fixen 12V aztán utána hipp hopp 12.8...
12V ki tud ütni igenis egy izzót!
nézz meg egy autót hogy kapcsol fel a lámpája.. és gondolkozz el miért van úgy... nem mondom meg ti úgyis jobban értettek hozzá
tszelnök.. ha az akksihoz vezetsz 18V-t az nem fog eljutni az izzóig és nem fogja tönkrevágni
gondolkozz már kicsit..
Hát nemigaz felbaszol Ki mondta hogy bármit is beindítva csináltam, sőt egyáltalán a motoron? Van egy akksim ami igenis 12.8 voltos, BAUMAXOS multiméterrel mérve. De kurvára nem számít semmit. Milyen dolog hogy egy 12v akksi kibasz egy 12Voltos izzót? Ne röhögtess már! Igen van olyan szó, hogy tűrés! Találd viccesnek vagy akármi. Egy izzó úgyse ment. De nem kérem számon tőled, csak jeleztem. Van ilyen, megesik, hogy szar egy izzó.
Cső fiúk!(és bocs, lányok) Csak most jöttem haza nemrégen,fáradt vagyok mint a kutya,de már éjszaka indulok is tovább.Nem sok időm van mostanság itthol és még kevesebb időm marad a számítógépre.Ezért csak később tudom elolvasni a "híreket"-bár úgy látom nem sok mindenből maradtam ki Sabató-a gép készül Rolinál,de arra sincs időm hogy kivigyem a kulcsot hozzá meg a deklit.Mire a jóidő ittlesz addigra a gép is kész-remélem! Várom én is a tavaszt mint Ti
Csak a saját hüjjjjeséged fújod ,miközben megpróbálsz megalázni másokat. Igen van egy tűréshatár 12 és 14,4 volt között , amit a motoron lévő minden elektromos berendezésnek ki kell bírni a világító berendezésnek is ..............A kiütötted az akkumulátorral duma meg egyenesen felháborító
Viszont amit a Tszelnöknek írtál az nem volt széééép.