Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be is baszna Lackó ha a sör érdekelne jobban!
Ja és nagyon guszta a fénykép!
Jó összeállítás!
Osztom...
PUNCI után jöhet a SÖR!
Ezek szerint megúsztad törések nélkül?!
Sosem árt időben elkezdeni a szervezkedést!
Biztos ami biztos!
ennek ellenére még így sem a sör érdekel jobban...
Sör vs Punci

1. A sör mindig nedves. A puncinál ehhez fáradni kell. Egy pont a SÖRNEK
2. A meleg sör íze borzalmas. Egy pont a PUNCINAK
3. De a hideg sör fenséges! Egy pont a SÖRNEK
4. Ha belenyalsz a sörödbe és szőrszál megy a fogad közé, könnyen elhányhatod magad. Egy pont a PUNCINAK
5. Ha sörtől bűzösen mész haza, a feleséged a plafonon lesz, jelenetet rendez, nem enged be, stb. Ha punciszagúan mész haza, a plafonon lesz, nem enged be, akár még el is hagy. Nézőpont és egyéni megítélés kérdése, legyen DÖNTETLEN.
6. Tíz sör egy este és nem tudsz hazavezetni. Tíz punci egy este és nem is akarsz. Egy pont a PUNCINAK
7. Ha nyilvánosan sok sört teszel magadévá, megvetnek. Ha akár csak egy puncit is magadévá teszel nyilvánosan, legenda leszel. Egy pont a PUNCINAK
8. Általában nem traktálják az embert öreg sörrel. Egy pont a SÖRNEK
9. Lehúzni a cimkét a sörökről unalmas. Bugyikat lehúzkodni jó móka. Egy pont a PUNCINAK
10. A legtöbb országban a sört megadóztatják. Egy pont a PUNCINAK
11. Ha iszol egy második sört, attól az első még nem borul ki. Egy pont a SÖRNEK
12. Mindig tudhatod, hogy te nyitottad ki elsőnek. Egy pont a SÖRNEK
13. A söriváshoz nem kell búvárruha. Egy pont a SÖRNEK
14. Mindig pontosan tudod, a söröd mennyibe fog kerülni. Amúgy is, a sör olcsóbb. Egy pont a SÖRNEK
15. A sörnek nincs anyja. Egy pont a SÖRNEK
16. A sör nem várja el, hogy fél óráig ölelgesd miután megittad. A sört mindig könnyű ledönteni. Egy pont a SÖRNEK
17. Több sör együtt sem beszél hülyeséget. Egy pont a SÖRNEK

VÉGEREDMÉNY: SÖR-PUNCI 10-6

A sör simán győzött!

Ui. Ha nő vagy, és most dühösnek, megalázottnak, lealacsonyítottnak érzed magad, jusson eszedbe, hogy a sörnek nincsenek ilyen érzelmei, legalábbis nem fejezi ki őket, szóval még egy plusz pont a SÖRNEK! :))
élménydús, de fárasztó...
még van időnk szervezkedni, csak gondoltam írok már valami seggokosságot...
hali! az árukészlét tényleg csak pénz kérdése, ami bejön, azt tudjuk mi is visszaforgatni készletbe, de azért a környéken már így is - talán - elég jónak számít, amit polcról tudunk adni, persze szerintem sem lehet soha elég nagy...
ui.: Köszönjük a vásárlást
Én benne vagyok, ha összejön a 200 motoros, az már tényleg komoly lenne, bár már 40-50 is szép szám, jó hossszú lesz a konvoj...
ez talán érdekes lehet benzint otthon
http://www.technet.hu/hir/2011...
Egy kicsivel kevesebbet mint amennyire gondolsz!
Nagyon ZSÍÍÍÍR! Már indulhatunk!
Milyen volt a síelés?
hát hasonlót magyaráztam én is neked
szerinted ezek mennyi adót fizetnek ?
Szesze te kópé!
nyáron lengyelország, már fejben van az út, szállás meg van bőven..
Addig bontok egy habot!
ok nézem
Átküldtem a képregényt!
Jól gondold meg!
Ha levizsgázik, ülhetsz otthon a gyerekre vigyázva, míg anya csutkázza a SZTYEPANT!
majd beiratom motorostanfolyamra
A felvonulás szponzorálás ügyben válaszoltam Neked, gyakorlatilag nem elképzelhetetlen, hogy minden motoros, robogós kapjon a láthatósági mellényt ajándékba. Kérdés, hogy mennyien leszünk, hiszen 40-50 motoros nem olyan nagy tömeg, de mondjuk 200 már az.
Véleményem szerint az esemény kiváló reklám lehetőség.
Na de ha meg lesz a kabát, azt bizony ki kell próbálni!
Sok boldog névnapot az Ákosoknak!Mortis és Horváth Ákos és a többi mocis!Dolly-neked pedig boldog szülinapot!Mindenkinek mihamarabbi jóidőt!Sziasztok
majd én is lebeszélem
Nem igazán érdekli a dolog.