ha lessz valami belőle én elmegyek de mellényt nem vesszek fell az biztos az én véleményem meg tapasztalatom ha az emberek látnak motorost sőt motorosokat egyre gyakraban vagy nagyobb létszámal akkor eszükbe jút hogy a közlekedésben nem csak autósok vagy kamionok járják az útakat hanem a jó idő be kösszöntével a motorosok is egyre nagyobb létszámal lessznek részesei a közlekedésnek akkik a holt térböl hirtelen elő bukanhatnak akki már űlt biciglin vagy netán motoron tudja milyen ha rá húzák a kormányt mert nem vették észre na erre szeretnénk felhivni a figyelmet de ez az én véleményem és én támogatom
Csak szerintem (és azért sem vagyok híve az egésznek) egy rohadt nagy álszentkedés az egész, mert bármelyik autós, a rendőrökről nem is beszélve teljes joggal vághatják vissza, hogy mit verik magukat a motorosok, ha egész szezon alatt abszolút balesetveszélyesen, és szarva a szabályokra közlekednek. Főleg a városban.
most erre írjam hogy az RTL klubnál egy hírszerkesztő (meg aki neki megmondja mivan :) alakítja ki több 100.000 ember véleményét mikor vmit nem teljeskörűen mutat be hanem a saját nézőpontjából ?
a szonra meg baszni egy cikket pár képpekl hogy itt a tavasz.. figyeljünk rájuk.. ha más országokban és nálunk is szerencsére országos kampány indul vmiért akkor annak csak van vagy lesz értelme
""nem feltétlenül kell oda se mellény se rendőr felfigyelnek ránk mellény nélkül is (és ha másban nem ebben egyetértünk) és tudunk úgy vonulni sokan is hogy ne szakadjunk szét""
szerintem fasza lenne csoportosan kigurulni és megadni az esélyt hátha....
nem feltétlenül kell oda se mellény se rendőr felfigyelnek ránk mellény nélkül is (és ha másban nem ebben egyetértünk) és tudunk úgy vonulni sokan is hogy ne szakadjunk szét
"Senki sem beszélte le a másikat a szervezkedésről, csak a véleményét írta le. Nekünk aztán mondhattak volna bármit a mikulás motorozásról, akkor is mentünk volna. Ha igazán akarja szervezze, biztos lesz aki elmegy."
Doky nem hiszem, hogy ezzel javítanánk az autósok szemléletén, sem azon hogy körültekintőbbek lennének, egy mellényes motorozástól. Az meg régen rossz, ha valakinek ettől világosodna meg, hogy tavasz van, és esetleg elszokott a motortól. Senki sem beszélte le a másikat a szervezkedésről, csak a véleményét írta le. Nekünk aztán mondhattak volna bármit a mikulás motorozásról, akkor is mentünk volna. Ha igazán akarja szervezze, biztos lesz aki elme gy.
milyen nyíregybikers száguldozott a piros háznál ?
a rotyogósok voltak
más szervezést nem vállalok... max ivás
Én meg leszek bűnbak.
Ezt csináltuk egész nyáron!
Tehát szerintem még meg lehet szervezni sikeresen.
nem feltétlenül kell oda se mellény se rendőr felfigyelnek ránk mellény nélkül is (és ha másban nem ebben egyetértünk) és tudunk úgy vonulni sokan is hogy ne szakadjunk szét
Sabato azt hittem ezt fogod idézni.. mint tipikus magyar pozitív hozzáállást.. mint ahogy nemrég vkinél