Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok küldheted
annyira nagy bajom nekem sincs a többségével , csak van 1-2 kopterfild köztük aki lerontja a megitélést .

mert a ret............ ci....... -tól elfordul és rögtön szalad feléd igazoltatni
nekem is van egy két ilyen képem még videó is vhol.. rendszám minden látszik a dátum is megvan.. bár mivel eddig nagy bajom nem volt a csendőrséggel nem tettem fel sehováse.

ha gondold megkeresem.. nemes célért mindent
nem gond csak kérd el
rákérdezek, hogy megvan -e még de mint írtam kb 2éve volt
kérd már el nekem szivesen elküldöm a HIR TV-nek
Ez van még a fényképet is láttam
amikor beínditva mérsz rá és többet mutat mint leállítva az tűrés?

jajj istenem !

na jó tűrésezést nektek én megyek bulizni
12.8al ki elhet ütni egy izzót simán.. ha 2ből egy meg tudott javulni a másik sem hiszem hogy rossz..

a 12.8 simán lehet 14is ha normálisan van megmérve nem esetleg Baumaxos multiméterrel!

Ennyi! A tűrés szó nekem kicsit vicces volt... még igazából mindíg az
De vannak ! és most tőled idézek : "mérj csak rá a motorodon az akku feszültségére amikor nem jár , és amikor beindítod ! ? !
Nekem az ilyen "városi legendák" kicsit életszerűtlenek! Akkor egy 600 lelkes faluban lakik és csak neki van fenképezője!
ez nem tengely .. itt nincsenek tűrések
Igen, és a többit miért nem? Amúgy 12. 8 volt van az akksiban. Ami tűrésen belül van! Az izzó is tűr valamennyit. Úgyhogy nem ütöttem ki Mert a szál is jó benne
nekem nem tiszta.. látták a sündörgők hogy fényképezett és azért basztatták egész este?

meg mi lett a fényképpel? ment a családi albumba ?
bocsánat ceruza akksit.
Sabato nem vitte be
12 V ?
mérj csak rá
vagy mérj meg egy 1,5 voltos Duracell elemet .. vagy egy 1,2 voltos ceruza elemet.. meg fogsz lepődni
szóval sztem kiütötted
Kiütöttem? 12V -os izzót 12V-os akksival? Maj megnézed, kurvajó nem nagy méretű és becsületesen végzi a dolgát
Jóidő az már jöhetne, mert addig nem cserélek olajat
akkor azt az egyet kiütötted sztem az akksival... vagy még csiszolni kell.. egyet széttörtem véletlenül én is...

a tőtődet majd megnézném vmikor...

na de a lényeg hogy felvan rakva és fasza mindeeen.. már csak jaúidő kéne jaúgyerek
Ja amúgy az akksitöltő amit vettem a Lidlben is fasza, kipróbáltam tölt királyul, és a csepptöltés is faszán működik rajta. Aki teheti az vegyen mert 5500at megér, ráadásul 3 év garis. Még van kettő a Lidliben
Nem úgy próbáltam ki, hogy bekötöttem, mert akkor szopnék még most is Fogtam, a "rossz" aksimat, és azzal teszteltem le, 2 világított, kettő meg nem, de mostmár mégegy világít mert megcsiszoltam, de egy kuka sajna De mondom az indexek már be vannak kötve, felrakva és faszaaa
ne basszál már fel

nem szarul kötöttél be vmit ? nekem jó mind .. és úgy világiít mint a kúrvaannya

csiszolgasd meg az alját meg az oldalát.. hátha csak rosszul érintkezik.. ja meg dugd össze.. és gyújtást is adj rá.. no meg az sem árt ha indexelsz vmerre

ha sehogyse jó akkor majd leugrok jövőhéten megnézzük.. ma már mentem egy karikát én is... kb 30métert 20al
Doky 4 izzóból kettő gyári hibás, pedig a szál sincsen elszakadva Viszont már összetoltam az indexeket és fasza
bruhahha .. a saját és a lakók nagy örömére végre beindíthattam a gépet

még 3-4 nap és teljesen kész

akkor majd mutatok képet.. Sabato
JancsiR1 hogy áll a szekér?
SzatyiSV és az ismerősöd személyesen vitte a be a fotót a rendőrségre,vagy akárhová?