Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hé BaziJoe!
Bendi elcserélte valamelyik motorját robogóra?
Nézzétek most van:
http://youtu.be/TChSAWiMT8E
azóta is a műhelyben figyel felbontva oszt nem tudja mivan
Sör nem lötyögött ki!
Mosmá mindened van meg jó is mosmá aztán mincsen mire fogni
szeva Tomi Tücsi jól van ,lóhalálában rohantunk de semmi komoly
pályán általában tele vagyok kérdéssel és problémával nem tudok mindenre oda figyelni (multkor repülök köröztek a fejünk felett azt sem láttam,pedig vargatomi azt mondta szép ábrákat rajzoltak a kipufogojukkal) azért gondoltam ezt a megoldást,meg hát kiprobálnám nem mint ha kőr időben jobb lennék ettöl
Babetta blokkot agyerek motorjába Babetta gyujtás a Apa motorjába.
Amúgymeg elgondolkoztatok már ezen:
Egy nap 24 óra, egy ládában 24 sör... EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Jó estét JÓARCOK!
Megjöttem a dógozóból most és mit látok a BaziJoe meg itten írogat. Na mivamá?
Tacsi Tücsi?
Nem feltétlen jobba tirisztoros csak nem lehet olyan pontosan belőni viszont sokkal kevesebb törődést igényel.
én is csak azt ismerem (olyan komoly motorjaim nem voltak még amibe ez van) csak van ilyenem itthon amiröl csak ez hiányzik
Nincs csak megszakítós van.
Luxvor ,kiment a fejemböl nálatok,tirisztoros gyújtás fekete doboz nincs nektek elfekvőben 1?
ez a bajom, azt hiszem buszon vagyok abba kapaszkodom
Le kell szerelni a féket érezted az enyém hogy fog ha normális lenne én is lassabban mennék.
Tominak van egy valószinü az lesz
mondjuk ennél a sebességnél még taliga kerékkel is mehetnék olyan lassú vok ,hogy majd nem eldölök
Tegyél a kis csaj gépébe babszi blokkot azt lehet kicsi pénzért venni és nem váltós meg nem is túl gyors.
ütös felnikkel semmi gond a dölés kicsit beszaggat aztán meg kivág a susnyásba
Nem lesz az egy kicsit kemény dőlésszög
ja én is,szombatra jó időt ir(itt vagy vargatomi)15 fok de azt árnyékban
Nem sokat futott de remélem látom még az idén futni
Jó estét MZ-ek!Luxvor patent a külső ,most néztem jobban meg,nálatok nem értünk rá
hello ha valakit érdekel van eladó használt rezó kipufogó 4000ft ért kompleten km ora gyujtás kapcsoló és fordulat szám mérőműködnek 5000ft és féktárcsa 2000 ért de egybe eladom az egészet 10.000ft ért érd 06 30 243 18 13.
köszi a könyvet én gondolkoznék de nem megy már a f***om kivan vele nem bírom megcsinálni rengeteget szívok a blokkal ésmég a blokktartókról nem is beszélek. Köszönöm a segítséget.