Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen suziki ran 1988
ami emzoli írt e kb úgy működik nem hiányzik semmi ez egy suzik ran robogóról van bontatlan volt a kotor senki nem vett ki és nem rakott bele semmit én szedtem szét először legalább is a gyújtásrészét biztos.
ez régi yamaha vagy sutyuki gyula
Vagy alul-felül szikrás, vagy az egyik mágnes fordítva van felmágnesezve, és akkor csak egy helyen gyújt, a lényeg, hogy van iylen jeladó nélküli gyújtás.
suzuki rg, honda mtx-mbx satöbbi.
Tegyél rá babetta gyulát, szerintem, kapsz hozzá mindent, elromlani se nagyon tud.
Innen nekem hiányzik valami! mert szerintem az egyik tekercs világitás a másik meg a gyujtás. De jeladó vagy valami akkor is kell.Működött ez a motor vagy igy vetted?
Szerintem ez a berendezés hiányos. A fekete madzag ami kijön belőle hány szál vezetéket tartalmaz?
vargatomi nézd meg ilyen. ez nem egészen olyan mind a babettáé.
Ha esetleg a képek láttán valakinek beugrik valami ne tartsa vissza írja le nyugodtan minden infó jól jön. Köszönöm
köszöni szépen átadtam neki
bazijoe jó volt bablé ottvan a szeren,sör,kávé,kaja
Boldog Névnapot Luki
bent vagyok csak a neten turkáltam
Bent van a szobában, vagy a komputer van kinn
most nézzegetem az alapgépet
Hé BaziJoe!
Bendinek lesz a fotógalériájában téli kép is?
Nem tudom kinek van égető szüksége egy RIGA tankra!
vargatomi lehet hogy iceracing mz ts 1200es gépet épit most
bazijoe neked hála istenek nincsen csak 4motor van a portán
köszi vargatomi de nem ilyen hamen olyan mind a simson lendkerék kb csak kicsit kisseb az alaplapján meg 2 nagy tekercs van de semmi jeladó meg semmi más nincs az alaplapon.
hali, vargatomi szerintem robbantott ábrákat nézeget,csak nehogy bekavarodjon,nem mindegy mibe mit kezd hasonlitani egy komámra aki motorokat gyűjt,vagy csak tárol? kókai az illető,egy igazi vadállat
szasztok bazijoe,vargatomi
HáóLuki Boldog nevednapját.................
Szerintem olyasmi lehet mint a babetta. Nézz meg egy babetta gyujtást és az szerint próbáld meg.
jó lesz !