ami emzoli írt e kb úgy működik nem hiányzik semmi ez egy suzik ran robogóról van bontatlan volt a kotor senki nem vett ki és nem rakott bele semmit én szedtem szét először legalább is a gyújtásrészét biztos.
ez régi yamaha vagy sutyuki gyula
Vagy alul-felül szikrás, vagy az egyik mágnes fordítva van felmágnesezve, és akkor csak egy helyen gyújt, a lényeg, hogy van iylen jeladó nélküli gyújtás.
suzuki rg, honda mtx-mbx satöbbi.
Innen nekem hiányzik valami! mert szerintem az egyik tekercs világitás a másik meg a gyujtás. De jeladó vagy valami akkor is kell.Működött ez a motor vagy igy vetted?
vargatomi nézd meg ilyen. ez nem egészen olyan mind a babettáé.
Ha esetleg a képek láttán valakinek beugrik valami ne tartsa vissza írja le nyugodtan minden infó jól jön. Köszönöm
köszi vargatomi de nem ilyen hamen olyan mind a simson lendkerék kb csak kicsit kisseb az alaplapján meg 2 nagy tekercs van de semmi jeladó meg semmi más nincs az alaplapon.
hali, vargatomi szerintem robbantott ábrákat nézeget,csak nehogy bekavarodjon,nem mindegy mibe mit kezd hasonlitani egy komámra aki motorokat gyűjt,vagy csak tárol? kókai az illető,egy igazi vadállat
Vagy alul-felül szikrás, vagy az egyik mágnes fordítva van felmágnesezve, és akkor csak egy helyen gyújt, a lényeg, hogy van iylen jeladó nélküli gyújtás.
suzuki rg, honda mtx-mbx satöbbi.
Ha esetleg a képek láttán valakinek beugrik valami ne tartsa vissza írja le nyugodtan minden infó jól jön. Köszönöm
Bendinek lesz a fotógalériájában téli kép is?