Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még a hang is helyen van!
Hy!
A vidi minősége elég téé....
Viszont geci jó a tempó!
Szombaton nem neveztek a versenyen?
Sziasztok!
Kicsi segítséget szeretnék tőletek kérni,gyárilag az MZnél milyen színű volt a fékbetét?
Nekem két fajta van,vöröses színű és világos barnás színű,melyiket érdemesebb bele rakni?
Örkény jobb és hosszabb:
1.rész 2. rész 3. rész
Gyertya típus
Teljesen állapotfüggő + mire és mennyi időre/ km re kell
Összesen annyi, vagy eggyenként! Bár én láttam, hogy mész mint a meszes!
Üdv mindenkinek! Még új vagyok itt. Szeretnék néhány tanácsot kérni.
Mennyit érdemes egy gyári állapotú 250-es ETZ-ért adni? (csak úgy kb)
Ez lenne az első nagymotorom.Később vennék komolyabbat csak végig szertném járni a lóerőlétrát.
Milyen arányú keverékkel és milyen kétütemű olajjal kell használni?
Előre is kössz.
Mondjál egy videomegosztót ahova feltudok tölteni 300MB-t
Hát akkor az tényleg nem a ti napotok volt!
sziasztok itt vagyunk már.hát nem a mi hétvégénk volt az idei az elmult hét évben összesen nem szereltünk annyit mint most.jol indult a kezdéstől benne voltunk az első négyben aztán elköszönt a 4ik sebesség átáttételeztük mentünk hárommal elsők is voltunk aztán elment az első később a második és csak harmadikkal nem lehetett körbemenni.a forgatás-kinzás miatt éjszaka leszekedt a trafó a helyéről szétvertea fesszabot nem volt töltés.szétszakadt a kipufogo háromfelé besült a lánc szétrázta a blokktartócsavarokat elment a hátsó lámpa 2szer ,blokk szét -össze ,abszolut 8 kat4iszonyu sokat dolgoztunk,nem adtuk fel de nem sok öröm volt benne.rakunk fel képeket bár a sok meló miatt nem sok időm volt fotózni.hát igy sikerült öregdio
Már darabokba mert a motortartó cseréjével kezdem.
No megszerelvényezted mán a motorkerékpárt?
ahoj
jóvóna
Köszi de nem megy nekem! Nem merem a régit letörölni, mert ha valamit elbaszok a gyerek megfojt!
Akkó meg csak tele vagy!
kikérem magamnak , én nem vagyok körbemetélve , katolikus vónék vagy mi
Monnyuk így télleg gyorsabb :
http://get.adobe.com/flashplay...
Jóvammánna !
Látom, Internet Explorert használsz. Akkor Start Menü -- Vezérlőpult -- Programok telepítése és törlése -- Adobe Flash Player Plugin, alatta szöveg: "Kattintson ide támogatási információkért". Katt rá -- aztán legalul : "Termékfrissítések", katt a linkre, aztán a felugró oldalon a nagy sárga feliratra katt: "Agree and install now". Előtte kiveheted a pipát a Free McAfee... elől ...
Csak nem valami új animalsex film megy valahol? Linket kérek!
No hun vagy?
Ezaze? E nem jó? Honnan lehet letőtenyi?