Na ezt nem hiszitek el! Két rohadt vakond keseríti az életem már 2 hónapja! Minden szart kipróbáltam már, a füstpatrontól kezdve a kéncsíkig, súlyos ezreket költve a rohadékokra! No oszt tegnap begorombultam Mz előszed, cső kipufogóba oszt Gó! Hát nem hiszitek el, 2 napja sehol semmi! Tehát a legjobb vakondirtó az MZ, csupa nagybetűvel!
Van folyt kifele mikor raktam vissza a blokkot a helyére a kuplung bovdennél de felitattam ronggyal és visszacsepegtettem
Egyébként miért volt akinek nem volt benne
Nah megvolt első beröffenés igaz csak utógyújtással Egyszerűen előgyújtást nembírok állítani mintha a megszakítóbügyök fordítva lenne rajta pedig csak egyféleképp lehet.....Erre valami ötlet?
tesó biztos jó az az mz. amugy 21. század,szerintem nem vagyunk hülyegyerekek a tuningolással és lefogadom hogy a társaság bármelyik mz-je bármelyik pályán bucira verne!
Ha összevan rakva a kuplung a kosár mozoghat egy picit? Ha mozgatom akkor ki-be mozog kb 1mmt.Rajzon nemláttam hogy kéne alá hézagoló vagy bármi csak a távtartó van....
Majd meglátom.....Azt honnan lehetne megtudni hogy ami a fogaskerék tengelyére megy távtartó az mekkora?Mert szomszédba van eszterga tudok csináltatni csak nemtudom mekkora kell hosszra.... Amugy a fordulmérőt meghajtó kis fogaskerék tengelyét kilehet valahogy húzni a blokk széthúzása nélkül?A régimből kiütöttem de a másik blokkot nincs sok kedvem széthúzni ezért......mert megvan kopva kicsit és könnyen lejön róla a zéger
Ha már eddig eljutottál, ne add fel, ecsém! Nézz szét a vaterán vagy itt az apróban, ha eredetit (még ha használtat is) akarsz, vagy nézelődj a mofaker honlapján. Akármilyen fafejű is vagy (nehogy megsértődj!), azért becsülendő a kitartásod !
Nincs valakinek véletlen otthon elfekvőben láncvédő bakelit? Vettem újat erre sz*r az egész ahogy van.De maga az egész motor kb utál engem minél többet törődök vele annál sz*rabb már beleuntam az egészbe ez nem felújítás ez már szenvedés
Egyébként miért volt akinek nem volt benne
holnap próbakör valamikor aztán meg állítgatás.
én vettem szélesebbet hátra tesóm is és ezek nem fogynak olyan hamar.
Nincs valakinek véletlen otthon elfekvőben láncvédő bakelit? Vettem újat erre sz*r az egész ahogy van.De maga az egész motor kb utál engem minél többet törődök vele annál sz*rabb már beleuntam az egészbe ez nem felújítás ez már szenvedés
Te aztán tudsz helyesen írni, vagy csak agyadra ment a hőség ?