Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, én voltam...
Látom mindenkinek tetszett az E-ring! Müzökhüz képest nagyon jó időket mentetek! Csütörtök délutánara megyek megint valszeg.
Azt én is észre vettem ám hogy a célegyenes végén nagyon huplis a féktáv, és a jobbos is , illetve nekem még a pálya közepén a visszafordító előtti 2-ban is (gyors) nagyon szitált, ja és a tempó nagyon állat legalábbis Kakucshoz képest.
jah látom mikor is történt , előbb utána olvasok
te a fehér gixerrel voltál
Szeva! Gyere má te is hazafele, motrozni
& majd észleleled, hogy eringen szerintem benikétől 10 másodperc hátrány se nem sok
idén motrozol vélünk vagy talán jövőre
ez motrozás előtt, vagy után volt? ? ? ? ? ? ? ?
Sajnos tudok....
Szörnyü volt végignézni.....
Főleg ,hogy mindenki csak nézelődött, miközben aza nő meg bent égett. Próbáltam volna segiteni, dehát esélyem sem volt. 2 méterre a kisbusztól már olyan meleg volt azt hittem meggyullad a bőrruha rajtam. A sok faszfej köcsög meg csak bámult, nem hiszem el hogy 50 autóból egyben sem volt poroltó....
A bmw-ből kiszedtük a nőt meg a faszit.... mint olvasom a neten a hirt, a hölgy életét vesztette.
http://velvet.hu/blogok/helysz...
Szívesen máskor is remélem az idén még egyszer sikerül eljutni az eringre.
Milyen baleset volt az M5-ön? tudsz róla valamit?
Uraim, minden elismerésem a mai MZ-s csapaté! Én is ott köröztem veletek az eringen ma....
Nem is gondoltam ,hogy ezekkel a vasakkal ilyen időket tudtok.

Ja!

És köszi a guminyomásmérőt!
20 év tapasztalat
Remélem!
Veled mizu? Rég beszéltünk! Gratula a mai naphoz, most olvastam Luki hozzászólását, mitnemondjak, jóval gyorsabb voltál mint ők! Na, nem bántásképpen Luki, de hogy lehet ekkora különbség?
Milyen hosszú a pálya?
Úgylegyen!
Így igaz! Node arravalóm senincsen! Igyekszem mihamarabb összeszedni egy kis rávalót, aztán én is veletek tartok. Remélem a gyarmati versenyre hazatudok menni!
Monnyuk gyerekméretű ruhák vannak szaré húgyé!
Várjuk ám!
Szeva!
Fúúú, de irigyellek ám titeket!
Node ha megkerestem a gúnyára meg egyéb dolgokra a zsét, megyek ám én is!
Az lenne a szakszerű megoldás:)
Csak hogyan,hol,stb :)
Nem egyszerű téma...
No kezdem az elején.
Reggel az időjósok semmi jóval nem kecsegtettek hosszas vita után arra döntöttünk lesz ami lesz elindulunk.
megérkeztünk nemsokkal rá benikéék is, bereggeltünk megkaptuk az első irányvonalat, hogy nagyjából mit-hogy, hol vigyázzunk.
intenek gyerünk föl az első kör közepén szétcsúszik a kipufogóm kisebb káromkodás közepette gyors ki a boxba visszaszerelem aztán tűz tovább az első menetben még sikerült negyven alá bemennem a masodik félórában lementem harminc nyolcig de nem bírtam végig kevés a kraft bennem harmadik menet kerekeket cserélek nagyon pattogott az eleje Misuék kergetik az időt éppen elkészültem jött misu nem megy a gépe beragadt a fék. 4.-ik felmenetel számomra csak 3.-ik még mindig nem tudok javítani a köridőmön míg a többiek igen Benike már folyamatosan 30 alatt következő megálló újabb instrukciók egy két oktató kör bent vagyok 38 alatt végre megindultam ismét lefele. vége a menetnek kis beszélgetés rá kellett jönni nem megy normálisan a gépem ha felteszem ötbe szembe széllel nem gyorsul lehet meg kell fúratni de a következő motrozásig sajna van idő kideríteni a pontos hibát és kijavítani. De mindent félretéve nagyon jó nap volt
Már megen animalszex?
Na jó, egy kicsit még tudok várni
Kicsit később még a videjóval baszkódok kb 20 perc
Vedejó, képek, percre pontos élménybeszámoló ?
kb 1 órája érkeztünk
nagyon fasza volt a délután , jó a pálya , tempó halálos
ja & a segítő
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
de qrva jót motroztunk
ma délután az e ringen
1.35.22
Megnéztem az mz kupások idejét azért nem lennék olyan rossz helyen ott.
A videó nem adja vissza az érzést nem látszik rajta hogy jár a motor az ember alatt.