igen-igen , én is úgy látom hogy itt azért rengeteget lehet gyorsulni, és akkor előzés is jobban kijön...
meg hát ugye jobb az óvatosság , nem vérre megy a dolog...
mondjuk előfordul hogy egyszer-kétszer elgurul a gyógyszer , de az nem egy ismeretlen pályán következik be...
Szia Kisbarátom !
Hello mindenkinek !
"Találtam" jóóó, képzeld,ha nem találod ?
Na viccet félretéve,csak megtippelni tudom,
TALÁN A KUPLUNG KOSÁR TENGELYÉRE ?
Még jóóó,hogy figyelsz,ezt magyaráztam múltkor.
Ha tudsz dobj képet az alkatrészről úgy könnyebb,
talán más is felismeri és tudd segíteni,ha már igy alakult.....
Na Pá .........
Hamár ittvagyok kérdeznék hátha nemszóltok le és kapok rá választ Találtam egy 20mm átmérőjű,25mm hosszú és 2,5mm falvastagságú elég fényes távtartót vagy nemtudom miez.Esetleg valaki nemtudja hova kellhet ez? Nem is emlékszek rá hogy bárhova is kellene ilyen.... esetleg blokkalkatrész?
kb: 20 motoros, sztem a legjobbak 1:20-1:22 körül mehettek...
nem volt nagy forgalom , de mikor utolértem valakit nehéz volt megelőzni a pálya ismeretének hiánya miatt...
volt hogy azért álltam ki mert fostam elmenni az előttem lévő motoros mellett mert olyan íveket használt , persze kigyorsításon meg üveg , harmadik fokozatban esélyem sem volt még kísérletezni sem...
egyébként mindent összevetve jó volt , csak meg kell tanulni a pályát és góóóóó...
Tegnap délután elment a net, nem tudtam válaszolni.
Ha épp nem dolgozom, akkor most már többet fogok motorozni.
Mikor megyünk kakucsra?
meg hát ugye jobb az óvatosság , nem vérre megy a dolog...
mondjuk előfordul hogy egyszer-kétszer elgurul a gyógyszer , de az nem egy ismeretlen pályán következik be...
Még akkor,az este elgedték...
Kutya baja
A kájó!
Hello mindenkinek !
"Találtam" jóóó, képzeld,ha nem találod ?
Na viccet félretéve,csak megtippelni tudom,
TALÁN A KUPLUNG KOSÁR TENGELYÉRE ?
Még jóóó,hogy figyelsz,ezt magyaráztam múltkor.
Ha tudsz dobj képet az alkatrészről úgy könnyebb,
talán más is felismeri és tudd segíteni,ha már igy alakult.....
Na Pá .........
Jóccakát!
nem volt nagy forgalom , de mikor utolértem valakit nehéz volt megelőzni a pálya ismeretének hiánya miatt...
volt hogy azért álltam ki mert fostam elmenni az előttem lévő motoros mellett mert olyan íveket használt , persze kigyorsításon meg üveg , harmadik fokozatban esélyem sem volt még kísérletezni sem...
egyébként mindent összevetve jó volt , csak meg kell tanulni a pályát és góóóóó...