Inkább nézz rá a helyesírásodra az adatlapodon, mert ha buziságokat nem irogattál volna... csak azzal is kiállítottál egy elég satnya bizonyítványt magadról öcsi. Apu-anyu megvette az NSR-t? Zsír! Jó neked... Hidd el hiába olasz NSR szarrá fog hullani, a honda az honda, a japo japo (szándékosak a kisbetűk a tulajdonneveknél...), és akkor nem csak a dugattyú árak miatt szívhatod a fogad. De sebaj, majd kapsz fatertól egy 1000RR-t oszt' az majd életed végéig jó lesz! Az első kanyarig. Ne legyen igazam!
Ps.: Elöbb ülj fel egy RS-re (nem a honda rs...) aztán utána kiabáld le...
Ha csak a közelébe lettél volna egy olyan motornak...na de jó feltételezzük...akkor is csak azért "vágtad oda" mert sok volt nem? Egyértelműen a motor a szar, az hogy benned van a hiba fel sem merülhet...majd kinövöd.
Peace
Tegnap este jártam itt utoljára azóta milyen feszültség van itt
Én erre nem is irok semmit,aki ilyen hülye az megérdemli
Komolyra forditva a szót,remélem Misi mi is tudunk menni jövő héten
öregdio-tól függ aki jelenleg a Balaton partján sütteti a hasát
Remélem ott leszünk aztán motorozunk egy jót
Régi bölcsesség ezekkel a kiscsírákkal kapcsolatban, hogy ne kezd el velük vitatkozni, mert egy idő után Te is lesüllyedsz az ő szintjükre, hogy megértsék, amit mondasz, de ott meg legyőznek (a mélyben) a rutinjukkal ! Gyökér az ilyen mind, ne foglalkozz vele !
Inkább készülődjünk jövőhétre !
Na de úgylátom csak én vagyok itt akkora barom, hogy egy ilyen névtelenfasszopóbuzernyákkal felveszem a kesztyűt, holott eddig ide csak normális emberek írogattak.
Utolsó reagálásom volt!
Szeva
Tudod a pléhhúsz sokba van
Inkább aszt monnyad meg, nem e tudod e, kinek a motra a 70es néccázas yahama amit az rd fórumba betettem.
Ps.: Elöbb ülj fel egy RS-re (nem a honda rs...) aztán utána kiabáld le...
Ha csak a közelébe lettél volna egy olyan motornak...na de jó feltételezzük...akkor is csak azért "vágtad oda" mert sok volt nem? Egyértelműen a motor a szar, az hogy benned van a hiba fel sem merülhet...majd kinövöd.
Peace
Szerintetek Trophy 250 váz alkalmas sport célokra? A bölcsőváz szimpatikus, de az első futómű már más kérdés.
én meg a gixerrel edzek de kiutálnak a faluból
azsongyák nem versenybája hiába mondom nékik debiza azaz.
Én erre nem is irok semmit,aki ilyen hülye az megérdemli
Komolyra forditva a szót,remélem Misi mi is tudunk menni jövő héten
öregdio-tól függ aki jelenleg a Balaton partján sütteti a hasát
Remélem ott leszünk aztán motorozunk egy jót
Jövő 7
Inkább készülődjünk jövőhétre !
akor=akkor
asztán=aztán
Na de úgylátom csak én vagyok itt akkora barom, hogy egy ilyen névtelenfasszopóbuzernyákkal felveszem a kesztyűt, holott eddig ide csak normális emberek írogattak.
Utolsó reagálásom volt!
Szeva
rs? kéne a ráknak, nem egy rs-t vágtam már oda!.
egy rsfaszt ér!
Értelmetlen&érthetetlen dolgokat írsz!
Ha esetleg tudnál helyesen írni érteném mit akarsz mondani?
Hmm...érted? ?
szerinted ezel nekem valamivel is roszabb lesz vagy mi?
szép próbálkozás!