Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezaz ez amit nem szeretek de ha ugatnak kihozzák belőlem az álatot. már rohadtul várom a 30.-át
Kedv az van, kész racemottorbinyigli nemvan
Tudod a pléhhúsz sokba van
Luki megint mindenki Rólad fog beszélni ha ványa utcáin vadulsz
Kerék az nincs helyette itt egy kis kedvcsináló
Jóvammá, látom meggyötté a szigetelésből:)
Inkább aszt monnyad meg, nem e tudod e, kinek a motra a 70es néccázas yahama amit az rd fórumba betettem.
Eladó tárcsás kereke még mindig senkinek?
Inkább nézz rá a helyesírásodra az adatlapodon, mert ha buziságokat nem irogattál volna... csak azzal is kiállítottál egy elég satnya bizonyítványt magadról öcsi. Apu-anyu megvette az NSR-t? Zsír! Jó neked... Hidd el hiába olasz NSR szarrá fog hullani, a honda az honda, a japo japo (szándékosak a kisbetűk a tulajdonneveknél...), és akkor nem csak a dugattyú árak miatt szívhatod a fogad. De sebaj, majd kapsz fatertól egy 1000RR-t oszt' az majd életed végéig jó lesz! Az első kanyarig. Ne legyen igazam!

Ps.: Elöbb ülj fel egy RS-re (nem a honda rs...) aztán utána kiabáld le...
Ha csak a közelébe lettél volna egy olyan motornak...na de jó feltételezzük...akkor is csak azért "vágtad oda" mert sok volt nem? Egyértelműen a motor a szar, az hogy benned van a hiba fel sem merülhet...majd kinövöd.
Peace
valahogy úgy de ismerek olyat aki régen versenyzet vele meg madarason a 24 óráson tavaj is volt
Első féknél emeli az elejét.
Azt mondják faxa régen is versenyeztek vele csak másként kell egy kicsit kezelni.
Üdv Urak
Szerintetek Trophy 250 váz alkalmas sport célokra? A bölcsőváz szimpatikus, de az első futómű már más kérdés.
cső néger
én meg a gixerrel edzek de kiutálnak a faluból
azsongyák nem versenybája hiába mondom nékik debiza azaz.
Tegnap este jártam itt utoljára azóta milyen feszültség van itt
Én erre nem is irok semmit,aki ilyen hülye az megérdemli
Komolyra forditva a szót,remélem Misi mi is tudunk menni jövő héten
öregdio-tól függ aki jelenleg a Balaton partján sütteti a hasát
Remélem ott leszünk aztán motorozunk egy jót

Jövő 7
Régi bölcsesség ezekkel a kiscsírákkal kapcsolatban, hogy ne kezd el velük vitatkozni, mert egy idő után Te is lesüllyedsz az ő szintjükre, hogy megértsék, amit mondasz, de ott meg legyőznek (a mélyben) a rutinjukkal ! Gyökér az ilyen mind, ne foglalkozz vele !
Inkább készülődjünk jövőhétre !
Segítek jó
akor=akkor
asztán=aztán

Na de úgylátom csak én vagyok itt akkora barom, hogy egy ilyen névtelenfasszopóbuzernyákkal felveszem a kesztyűt, holott eddig ide csak normális emberek írogattak.
Utolsó reagálásom volt!
Szeva
hát akor magadra vess. tanulj meg olvasni asztán majd beszélgetünk! na csá
pff.
rs? kéne a ráknak, nem egy rs-t vágtam már oda!.
egy rsfaszt ér!
Tudod miről beszélsz?
Értelmetlen&érthetetlen dolgokat írsz!
Ha esetleg tudnál helyesen írni érteném mit akarsz mondani?
Hmm...érted? ?
ja csak a hátulját látjuk amikor egy kicsit bedöntöd a kanyarban asztán takarsz vele akorát mer leér a lábtartó!
nemis akarok elmondom neked! nemnaon izgat az etz!
decsicska!
szerinted ezel nekem valamivel is roszabb lesz vagy mi?
szép próbálkozás!
Viccet félretéve amúgy a 250-essel némi átalakítással lazán le lehet tolni a 125-ös műanyagmotorokat (képeimnél lévő példány se volt rossz).
De akkor minek veszel olyan 125-öst, ami nem megy? Köztudott, hogy abból az RS a legjobb
Mondjuk Kakucson 47, hmm? (Még régi pályán Űr úr alatt)