Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiam tanul!
mit mikor és hol
nem értem
adjon az isten
én nem voltam dolgoztam leszaladtam megnézni még megvan mind szoval tesóm se volt
ki volt az nyomát senem látok
holnap délután ha még aktuális megnéznélek
Sokkot kaptam vazze
Megtudtam a délután motorosbaleset (gyula-csaba között, az üzenőfalra kiraktam)
pontosabb részleteit
Jó, hogy mi már nem igazán járunk közúton....
Én vezettem, én vezettem!
Na mivan szétrebbentett a gárda?
Bocs bocs bocs, de nem lehetett kihagyni!
akkor valakinél elgurult a gyógyszer.kár hogy én nem hallottam!
ha jól hallottam egy gumival kevesebb van a sport utcán
Hazajöttünk Tibivel a vonulásról .................köcsög..(ök)
emzoli nem szivat itt senki senkit én kétszer is próbáltam segiteni de valahogy nem értetted a dolgot még a vonatkozó hsz számát is leirtam de csak marhulás az egész béke
Kertiparti, bekávézva ......
Kár, hoyg ezen az oldalon nincsen avatar (vagy mi)
Mivel fórumon nem látszik a metakommunikáció gyakran félreérthető ez az, ha lenne, talán kevésbé volna az, az avatarból lehetne következtetni kimenynire komoly ember.
Én pölö ezt tenném be:

Itt, egy kerti partin "ki tud ostobább arcot vágni" Versenyt játszottunk, asszem nyertem:)
Na, emmá beszéd! Sörborpálinka?
Szerintem, ha szméylesen összefutunk Balasagyarmaton, akkor a dolgokhelyre lesznek ütve.
(remélem nem szó szerint:)
Megsértődtél!
Akkor bocsánatot kérek a magam nevében, hogy nem tájékoztattalak korábban, de ezt fejezzük be, nagyon is tisztelem a kis kotlókergető bandádat , Veled az élen . Semmi szükség veszekedésre, kutyául elegem van, hogy mindenki ott marja a másikat, ahol éri, a tolerancia meg el van temetve jó mélyre .
Bakker, te csak ne akarjál engem SEMMIRE rávezetni.
(mer még megdobálnak a 10 telt topiklakó urak az Andrássy úton:)
Szó sincs arról, hogy utálnék bárkit is, főleg nem téged, hisz szinte nem is ismerlek. :D
Akkor kicsit jobban rávezetlek!
Régebben kérdezted, hogy ki viszi a kamerát.
Grabo szerint ki árulta el magát?
A megfejtő kap 2 méter előnyt a következő pályanapon.
Na ezért már biztos kapok ha mást nem 2 kör hátrányt
Amikor Benike nehezmynezte, a vicceimet ÉN elnézést kértem.
Cserébe, foylamatos szivatás megy 2 napja.
Igazán elegáns..
Persze, könnyű a kicsit bántani...
Az is teljesen új, hogy Mz-Pancsi ellentét lenne, én még egy pannóniással se utálkoztam össze, éppen Lecsóval beszéltem telefonon nemrég a balassagyarmati versennyel kapcsolatban, felettébb lelkes és baráti hangulatban ....
Zoli, itt senki nem utál senkit, csak marhulunk. Azt gondoltam, partner vagy ebben, hiszen Te is előszeretettel csipkelődsz, ami teljesen rendben is van, én bírom a hülyeségeidet . Én se tudtam, ki vezette a gépet, de kb. 2 perc alatt összeraktam, ki kivel van .
Tovább nincs értelme ragozni, ez már az a pont, ahol elmérgesedhet a helyzet, azt meg nem akarja senki. Ha még érdekel, Benike motorján volt a kamera , remélem, ezzel a téma le van zárva!
Nehogy megsértődj nekem!
Semmi gond, jó magyar szokás szerint, utálhathjuk is egymást, mint emzés a pannoniást.
Nem fogok belehalni, ha nem járok ide.
Ezért nem lesz semmi a szocformulából sohasem.
Ha ebből nem érted, akkor
Mondjuk ha megnéznéd az emberek adatlapjait, akkor már egy csomó dolog kiderülne
Mit kapok én majd a többiektől, hogy tippeket adok neked