Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lett meg , de mán kipihentem magam
Jöhetne a maesti fesztiválozás, de közbeszólt az eső
lehet jobb is így
Doboltak , nem is voltam magamnál a 24 óráson,
aztmeg elintették mikor elkezdett fújni a szél,
rá másfél órára meg jött az eső
No megvan?
most nincs a gép előtt vadászik kergeti a rókát
Dobolnak a majmok odabbent?
Vót az éccaka!
adjon a zisten két-három sör most értem haza dob fesztigyál van kicsi falunkban
andor délután irtam neked is de valami miatt a levegőbe ment a jövő héten még beszéljünk addig ne vegyél gumit
meglátszik! fiatalok! ványán a szupertuning a félédes vörösbőr ettől mz-s az mz-s/40+felett legalábbis/reggel pakolunk a 24 hours-ra drukkoljatok feltéve ha nem valamelyik ellenfél motorján ültök
Ez a világ mi vóna, ha egy kis sör nem vóna!
Böfff........upssz.......ehhe-ehhe . Egészségedre, koma!
Apikém, le vagy maradva vagy háromval!
Holnap megyek érte a motorért, a múltkori alkalom óta még csak nem is láttam, cimboránál nyaral, a beteg turbót nem akartam kínozni . Töröm a fejem, milyen tyuningot rakjak bele jövőhétre , nehogymá a lesajnált utcai tesója, akivel évekig lakótársak voltak , beintsen neki . A többi ványai hipertuning-MZ-kről már nem is beszélve ....aztán abban maradtam magammal, hogy kibontok egy hideg sört most , szarok a tuningra , ha a sors úgy akarja, hogy eljött a nyilvános megaláztatásom ideje, hát legyen ......Let It Be, ahogy megénekelték a vízen túliak .
Na szissszzz.......blugy-blugy........áhhh.....
Ahogy egyik haverom mondja ilyenkor frappánsan: Jó e', he!
Hali.MZ Etz 250-et vennék vagy cserélnék. Vegyél fel msn-re és megbeszéljük a dolgot. blackbull94@hotmail.com
Előre is köszi
Hali.
No van még, vagy nemvan?
Hali öregdio
250/1-es TS re lenne
Hátul a gyári 16os előre egy keskenyebb
Hátra központi rugó előre meg gyári telók másik rugókkal és sűrű olajjal,ja és persze tárcsafék előre
majd ellesem tőletek hogy csináljátok
na jóccakát holnap is nap
Fasza!
a terv végigmegyek esés nélkül
jó nem ?
No meséljé csak!
jövőhét vasárnap ha mersz kiálni ellenünk és eljöttök csak kössétek fel a gatyát mertbeszéltem a többiekkel kidolgoztunk egy új taktikát.számomra.
Hát ha nem is mégy akkor úgy nehéz!
én ekkor véstem a falat nem voltam ott nekem fekete paripám van bádogból.
Csúszós vót a zidejális, vagy elhagytál valami, vagy mit keresel ottan künn?