Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köv.:aug.utsó vasárnapja
Én most sajna nem tudok jönni. Családi köszöntés lesz és most pénzem sincs rá, de majd még remélem találkozunk néhány hét múlva.
Uppsszz
Én alszok addig EGYET, egyvégtében vasárnap reggelig . De végre itthon vagyok . Aztán kipihenten egyszercsak megjelenek .....
Felnicsere nélkül szinte lehetetlen. Vagy meg kell szélesíteni a lengővillát, de az szintén macera.
Azaz tárcsaféket!
Hali all!
Meg tudnátok mondani milyen féktárcsát lehetne hátra felaplikálni kisEtz-re. Az Etz első féktárcsát már hallottam, nekem valami kisebb is jó lenne, pl robogóé. Stuntolni van a Kis Etz.
Mingyá vasárnap!
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.etz-250-re szereztem egy klauzert de 3 cm-es hézag van a váz és a klauzer között.Estleg van köztük valami hézagoló?
köszi szépen!
Szerelési kézikönyv szerint 280 mm az átmérője.
Az összes ETZ-n ugyanaz a tárcsafék van amúgy.
helló, megtudnátok mondani a 150es és 250es etz féktárcsájának az átmérőjét? előre is köszi!
vazze elmegyek aludni a fárasztó meló után erre látom a gyerek itt kalózkodik majd adok én neki kukucskálni szóval 50 %vasárnap
E van, válság jött mi, meg megyünk kempingezni, csak legyen jó idő, néha ez is kell, meg lehet, hogy "bebaszcsizunk" egy kicsit.
Jó motorozást mindenkinek, kergessétek meg egymást.
Ott a pont , kapizsgálja kend!
Szevasztok Kazaiék!
Még egy ványai találta magát a fórumon
Remélem vasárnap tudunk menni Kakucsra,csak jó lenne kergetőzni egyet,a nyaraló meg addig felépülne magától Majd lesz valami,majd ugorjatok be infóért a Mesterhez
Itten vagyok mán is
Szombat este elég jól sikerült (má megint)
Pályinka összekeveredett evvel- avval .............
inkább nem részletezem
Vasárnap KAKUCS
Jösztök négyen is , gondolom a másik 2
is olyan sz@rul m1 mint ti
sebaj majd kergetem az öcsköst
Grabó remélhetőleg meglepetésszerűen majd
egyszercsak ott lesz , mee ha aszongya gyün
akkó úgyis közbeszó valami
Na , a jóidőért & vasárnap
ide is begyúrűzött csak mi tudunk motorra költeni
akkorra 250-lessz