Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén mi a pálya? Valaki?
+karbi+kipu ami még vagy 30legalább
viccelsz ember?!
mi is tudunk e-bay ról rendelni!
40e?azért 3 kis tzt veszek,oszt megvan a hengerem........még el is ronthatom,mindig marad 2
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja…Hétfőn megyek a pénzért…
Csáó!
Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy 150-es ETZ-t vezethetek minden gond nélkül A1-el vagy megszekszuál a rendőrbá?
Etz 125,és 150-hez ÚJ gyári német 4 felömlős tuning hengerek eladók.
16-18 Lóerős szettek dugattyúval gyűrűvel!
Ár: 40000Ft.

0670-5305174
Nem köll!
Mz sek valameikőtöknek alkatrész?
Ha nem spórolsz akkor hajtóműolaj a váltóba,de a sima 4ütemű motorolaj is jó nekem nemvolt vele gond.Motorba meg amit csak akarsz 2T motorolaj 1:50 arányban.
Heló srácok !
250-es MZ ETZ-t javítok ( 5 évet állt a szerkezet de szinte gyári állapotú :D ) Olyan kérdésem lenne, hogy gyárilag, vagy esetleg tapasztalatok alapján , milyen olajat érdemes rakni a váltóba, és milyet a motorba ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sajnos, sok mindenkit!
Főleg a licences versenyzőket.
No, de ne politizáljunk
Kit érdekel a mamlasz?
A kis pénzzel nincs gond. Pontosan emiatt szervezzük nagyon durván az egészet, hogy ne a pénzről szóljon!
Persze, hogy nem baj, nyilván hozott anyagból főzitek a levest (hogy egy kellemes képzavarral éljek:)
A "baj" (az is egy város:) az, hogy a szoci sorozatok szereplői jellemzően kispénzű emberkék, mi meg pláne.

De nem gáz, ha másképpen nem, látogótóba-nézőnek, páran elmegyünk.

És, majd jövőre...

Hajrá!
Jahogyúgy:)
Értve vagy...
És a nagy érdeklődésre való tekintettel, már a jövőbe nézünk, hogy kupasorozatok része legyen az egri utcai verseny.

Eredetileg, csak egy nagy bulit akartunk szervezni.
Egy nagy látványos motorozást.
Mára a nagy érdeklődés előrébb mozdította a dolgokat!
Ezt köszönjük is nektek!
Zolibáttya, azt azért ne felejtsd el, hogy ez a rendezvény eredetileg csak supermotoknak és quadoknak lett kiírva. A többi kategória csak a nagy érdeklődés miatt csapódik hozzá!
Én is elkezdtem szervezni tavaly egy versenyt itt nálunk-kicsiny kis falunkban, ami nem mérhető Egerhez. Tudom, miről beszélsz, mi meló van a szervezéssel. Én egy kész tervvel, programmal, szponzori ígéretekkel kopogtattam be a városvezetéshez. Annyira megtetszett nekik a dolog, hogy teljes mértékben átvették a szervezés gondjait és a financiális részt tőlem, nekem már ezután nem lett volna más dolgom, mint vinni a versenyzőket. Csak ugye, mint minden másnak itt M.o.-on, a pénzhiány itt is véget vetett a dalnak .
De már nincs más dolgotok, mint fogadni a nevezéseket . Én is elküldtem az enyémet ...
Nad e, a 17 a következő hétvége, miért oly nagy baj, hogy előtte lesz egy lehetőség ahol jót lehet motorozni?
Mert több mint fél év volt, hogy jóváhagyja város.
Eger belvárosát lezárni, nem kis munka.
Márciusban kezdtük a tárgyalásokat.
De már a jövő évi dátumot is megkaptuk.
Miért Szept-re tettétek?

Mi is szivesen mentünk volna (Cimcony) de mivel a MAMI kupa utsó futama17.-én lesz ez egy hónapra sok lenne anyagilag.

Bár már mindegy, de augusztusban nem volt MAMI kupa futam...
Meg, es koszonjuk!