Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja…Hétfőn megyek a pénzért…
Ha nem spórolsz akkor hajtóműolaj a váltóba,de a sima 4ütemű motorolaj is jó nekem nemvolt vele gond.Motorba meg amit csak akarsz 2T motorolaj 1:50 arányban.
Heló srácok !
250-es MZ ETZ-t javítok ( 5 évet állt a szerkezet de szinte gyári állapotú :D ) Olyan kérdésem lenne, hogy gyárilag, vagy esetleg tapasztalatok alapján , milyen olajat érdemes rakni a váltóba, és milyet a motorba ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Persze, hogy nem baj, nyilván hozott anyagból főzitek a levest (hogy egy kellemes képzavarral éljek:)
A "baj" (az is egy város:) az, hogy a szoci sorozatok szereplői jellemzően kispénzű emberkék, mi meg pláne.
De nem gáz, ha másképpen nem, látogótóba-nézőnek, páran elmegyünk.
És a nagy érdeklődésre való tekintettel, már a jövőbe nézünk, hogy kupasorozatok része legyen az egri utcai verseny.
Eredetileg, csak egy nagy bulit akartunk szervezni.
Egy nagy látványos motorozást.
Mára a nagy érdeklődés előrébb mozdította a dolgokat!
Ezt köszönjük is nektek!
Zolibáttya, azt azért ne felejtsd el, hogy ez a rendezvény eredetileg csak supermotoknak és quadoknak lett kiírva. A többi kategória csak a nagy érdeklődés miatt csapódik hozzá!
Én is elkezdtem szervezni tavaly egy versenyt itt nálunk-kicsiny kis falunkban, ami nem mérhető Egerhez. Tudom, miről beszélsz, mi meló van a szervezéssel. Én egy kész tervvel, programmal, szponzori ígéretekkel kopogtattam be a városvezetéshez. Annyira megtetszett nekik a dolog, hogy teljes mértékben átvették a szervezés gondjait és a financiális részt tőlem, nekem már ezután nem lett volna más dolgom, mint vinni a versenyzőket. Csak ugye, mint minden másnak itt M.o.-on, a pénzhiány itt is véget vetett a dalnak .
De már nincs más dolgotok, mint fogadni a nevezéseket . Én is elküldtem az enyémet ...
Mert több mint fél év volt, hogy jóváhagyja város.
Eger belvárosát lezárni, nem kis munka.
Márciusban kezdtük a tárgyalásokat.
De már a jövő évi dátumot is megkaptuk.
mi is tudunk e-bay ról rendelni!
40e?azért 3 kis tzt veszek,oszt megvan a hengerem........még el is ronthatom,mindig marad 2
Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy 150-es ETZ-t vezethetek minden gond nélkül A1-el vagy megszekszuál a rendőrbá?
16-18 Lóerős szettek dugattyúval gyűrűvel!
Ár: 40000Ft.
0670-5305174
250-es MZ ETZ-t javítok ( 5 évet állt a szerkezet de szinte gyári állapotú :D ) Olyan kérdésem lenne, hogy gyárilag, vagy esetleg tapasztalatok alapján , milyen olajat érdemes rakni a váltóba, és milyet a motorba ?
Előre is köszönöm a segítséget.
Főleg a licences versenyzőket.
No, de ne politizáljunk
A "baj" (az is egy város:) az, hogy a szoci sorozatok szereplői jellemzően kispénzű emberkék, mi meg pláne.
De nem gáz, ha másképpen nem, látogótóba-nézőnek, páran elmegyünk.
És, majd jövőre...
Hajrá!
Eredetileg, csak egy nagy bulit akartunk szervezni.
Egy nagy látványos motorozást.
Mára a nagy érdeklődés előrébb mozdította a dolgokat!
Ezt köszönjük is nektek!
De már nincs más dolgotok, mint fogadni a nevezéseket . Én is elküldtem az enyémet ...
Eger belvárosát lezárni, nem kis munka.
Márciusban kezdtük a tárgyalásokat.
De már a jövő évi dátumot is megkaptuk.
Mi is szivesen mentünk volna (Cimcony) de mivel a MAMI kupa utsó futama17.-én lesz ez egy hónapra sok lenne anyagilag.
Bár már mindegy, de augusztusban nem volt MAMI kupa futam...