Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahova bemegy a bowden azt a kis vas cső darabot kitekered a blokkból (19-es villáskulcs) és ott már adja magát. Ha nem kell állítani a kuplungon, akkor a kis fedelet nem kell levenni a dekli oldalán!
Leszeded azt a kis fedelet és megfogod látni
Sziasztok! Tudom tudom .. már megint mit akar ez itt stb..

Legyen oly szíves valaki segíteni ... Etz 250 en elszakadt a kuplung bowdenem .. kiakarom cserélni csak még 1x sem nem nyúltam hozzá ! a Blokkon mit kell csinálni ? hallottam nem egy nagy ördöngösség de mégis ha valaki lenne olyan rendes és leírná! köszöntem!
szépeket!
most néztem meg csak akkor rezonál a kormány ha megyek vele,akkor ez telóra utal de az nemrég lett megcsinálva..a hátulja 100fölött és huppanókban kicsit odébbmászik de az csak a csillapítás miatt van mert szerintem olaj nemsok van már benne de hogy az eleje miért csinálja ezt......
azt nemtudom,egyik haveromé a gép azonkívül hogy nem emel szét rendesen és már ráférne egy lamellacsere más bajt nemláttam.
Kuplung hogy áll? Nekem miután lekönnyítettem elég érdekeksen viselkedett.
teleszkóp jó,hátsókra ráférne egy felújítás de még elmegy, érzésre olyan mintha a blokktól rezonálna be a kormány és a lábtartó is csak nemtudom miért.....
Őszintén csak gratulálni tudok egyesek viselkedéséhez
Elsőkerék?
Teleszkóp?
Villamerevítőd vam?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne 250es etzvel hogy ha húzom neki berezonál az egész kormány és a lábtartó is.....mintha átvenné a blokk rezgését....Mivel lehet ezt a hibát orvosolni? így elég rossz motorozni vele.
bendi82
kész van a robogó
üdv!
Szeretett (: ) ts emmel multkor elmentem egy sarazni és azotta olyan hangot ad a blokk mint amikor lenyomom a berugot olyan keregö hangot de csak melegen . Leszedtem az oldalát de semmi rendeleneséget nem találtam .
Jahm és csak melegen csinálja
Valaki nem tud esetleg valmi mz betegségröl vagy simán csaknem kéne sárt dagasztani vele :D ?
http://www.facebook.com/profil...!/profile.php?id=100000798723441
nálunk most van vagy lesz nemtudom:D
Ez a kalapos volt nálunk tegnap haknizni szabadtérin, nem nagyon követem a celebeket, hogy ki kicsoda . Aztán meg akkora tűzijátékot rittyentettek, hogy csak úgy zörögtek az ablakok meg a poharak a szekrényben. Féltem, hogy a motorok megbokrosodnak odalent a garázsban ...
Bazi el ne felejtsd
éppen ma reggel hajnalban barátaimmal tokaji motoros találkozóról hazafelé tartva. etz motorkerékpárommal. rendőr sietett a utánnunk aki nem megkülönbözettő jelzést használt hanem dudált ránk.. legelőle egy simsonos barátom megállt. mint tudni illik kiszurták hogy nincs hátsó világítása..(jómminőségű magyar út kirázta az ízzót) rögtön félreált egy kereszteződésben(kis mellékút) majd 3.ként én követtem. de a buzi rendőr dudál! hátranézek már mia a t.köm van. tudni illik nem igazán jól emel még ki a kuplungom ahogy hátranéztem lefulladt alattama motor.... mindeddig ez lényegtelen volt. rendőr gyorsan megelőz odamegy asimsonhoz... feljelentés kiskoru...stb. aztán odajött hozzám hogy nem a kereszteződésben kelllene megállnom. toljam alrébb. én előrébb toltam amjd kérte az irataim... és felajánlott ezek után egy 10.000 magyar forintról szóló helyszíni büntetést hogy én szabályt sértettem .. persze én magyaráztam neki hogy lefulladt. meg mivel előtem álltak nem tudtam menni.. dehát nem érdekelte. elfogadtam nincs mit tenni...
idegességembe iylen szarság miatt ilyne böntetést kapni persze hasonló jólat kívántam kedves családjuknak....
és kívántam hogy egyszer amiért iylne faszfejek a rendőrök(tisztelet kivételnek ami persze igen ritka kincs) hogy a jóisten egyszer érje utól feleségét, fiát, esetleg az ő egézségét és majd akkor énis mosolyogva nyújtom át neki a kurva csekkjét!
ha valakinek túl dúrvának és érthetetlennek tűnök... gondoljon bele.,,, hogy vannak akik megérdemlik hogy megbűntessék őket.. de én aki 1 hete vásároltam etz-250 emet rendberaktam lefestettem megfurattam és persze most járatom... betartva mindent öregurasan gurulok 50-et az égegyadta világon semmi komprommitáló dolgot nem csinálok csak motorozok... és engem szopassanak...hát igen... na mind1 várom a véleményeket...de egy biztos nem szerettem őket ezután sem fogom és inkább verjétek neki mint avadállat... ÚGYIS MEGBÜNTETNEK!a retkek
váltóra is figyelj......2es hármast nem dobja e.............
vetesd le a tankot,nem görbe e a váz............meg a gyujtás oldalon rángasd meg a főtengelyt.meg a többi szokásos...........
Üdv. Egy kérdés 250-es Etz be gyárilag volt fekete szinű .Jövő héten mennék megnézni egy 84-évj 250-est valami tanács esetleg hogy mit nézzek meg jobban hogy később ne legyen belőle bukta.Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A télen teljes motorfestést tervezek, és kellene nekem hozzá gyári ETZ 251-es matricaszett. Valaki tud nekem ebben segíteni?
Bazi!
Minden okés volt, állandóan elment atéreróm, kikapcsoltam a telfont
kész az erősebb rugók cseréje az űrben.7végén összedobom,az elektromosságot,és teszt lessz!meg lessz videjó is..........
nekem nem tetszik........